Canon imageRUNNER C1335iFC

imageRUNNER C1335iFC

Kjo pajisje multifunksionale me ngjyra A4 është e projektuar për bizneset e kujdesshme ndaj kostove që kërkojnë materiale komunikimi me ngjyra produktive dhe me cilësi të lartë për grupe të vogla pune.

Përfitimet

  • Funksionaliteti i printimit, kopjimit, skanimit me ngjyra, dërgimit dhe faksit
  • Rezultat me ngjyra dhe B&Z në 35 fnm
  • Mbështetja e printimit dhe skanimit në lëvizje
  • Ekrani LCD me ngjyra 8,9 cm me prekje dhe me rrëshqitje
  • Kapacitet deri në 1,200 fletë
  • Marrja, kontrolli i kostos dhe integrimi
  • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
  • Pjesë të konsumueshme që ndërrohen lehtë
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER C1335iFC

Rezultat dhe kapje produktive


imageRUNNER C1335iFC është një pajisje multifunksionale mjaft produktive me ngjyra A4 që ofron deri në 35 faqe në minutë, duke siguruar rezultate me ngjyra të shpejta dhe efikase. Teknologjia e imazheve V² (të ndezura dhe të gjalla) nga Canon siguron që dokumentet tuaja do të lënë përshtypje dhe do të dallohen nga të tjerat. Një ndërfaqe e re e përdoruesit 8,9 cm me ngjyra, me prekje dhe me rrëshqitje, siguron një përdorim të lehtë dhe të thjeshtë për përdoruesin. Aftësitë elastike të printimit dhe të skanimit celular si Apple AirPrint™, printimi Mopria, si dhe aplikacionet e printimit dhe skanimit celular janë një mbështetje për efikasitetin e punonjësve në lëvizje. Përdoruesit mund të skanojnë dhe të dërgojnë me lehtësi dokumente drejtpërdrejt në një larmi destinacionesh të ndryshme, përfshirë emailin dhe dosjet e ndara.

Siguria dhe kontrolli i kostove


Sigurohuni që informacionet do të mbeten konfidenciale, me veçoritë si printimi i sigurt, nxjerrja e kodit PIN dhe mbrojtja opsionale me fjalëkalim e PDF-së. Kontrolli i kostove të printimit nuk mund të ishte më i thjeshtë me mbështetjen e integruar për softuerin uniFLOW të Canon që siguron një transparencë dhe një menaxhim më të shkëlqyer, duke ju lejuar që të monitoroni si dhe të caktoni tarifa për detyra specifike të printimit për individët, departamentet, vendet dhe projektet, si dhe të siguroni raporte sipas përdoruesve.

Integrimi dhe menaxhimi pa ndërprerje


Kjo pajisje është e përshtatshme për grupe pune të vogla brenda organizatave të çdo madhësie dhe është e pajisur me kontrolluesin e ri të imageRUNNER. Ajo integrohet në mënyrë të pandërprerë me mjediset e teknologjisë së informacionit dhe mbështet standardet si PCL dhe Genuine Adobe PS.
Pajisja imageRUNNER 1435iFC ndihmon në uljen e ngarkesës së menaxhimit dhe administrimit të skuadrës suaj me mbledhjes e automatizuar të matjeve, menaxhimin e pjesëve të konsumit dhe diagnostifikimet. Përditësimet e firmuerit në largësi mund të bëhen nga pajisja, duke i ulur edhe më shumë ndërprerjet e punës.

I përgjegjshëm për mjedisin


Kjo pajisje e kualifikuar nga ENERGY STAR® ofron një vlerësim lider TEC* dhe konsumon vetëm 1W ose më pak në metodën e gjumit.
Pajisja imageRUNNER C1335iFC është projektuar që të jetë më efikase për energjinë, duke ulur konsumin e energjisë në përdorim dhe ndikimin e saj mjedisor.

*Konsumi Tipik i Energjisë. Metodologjia e përcaktuar nga ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER C1335iFC, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.