Canon imageRUNNER C1225iF

imageRUNNER C1225iF

imageRUNNER C1225iF është një pajisje multifunksionale me ngjyra A4 me shumë veçori që siguron një administrim të shpejtë dhe efikas të dokumenteve pa pasur nevojë për asnjë modifikim, kështu që mund të përqendroheni te prioritetet e biznesit tuaj.

Përfitimet

  • Funksionaliteti automatik në dy anë i printimit, kopjimit, skanimit me ngjyra, dërgimit dhe faksit
  • Rezultat me ngjyra dhe B&Z në 25 fnm
  • Kapaciteti deri në 1100 fletë
  • Ekrani LCD me ngjyra 8,9 cm me prekje dhe me rrëshqitje
  • E gatshme për rrjetin me mbështetjen e PCL dhe Genuine Adobe PS
  • Mbështetja e printimit dhe skanimit në lëvizje
  • E gatshme për përdorim; e lehtë për të instaluar dhe ndërruar pjesët e konsumit
  • Toneri standard i përfshirë në kuti; siguron deri në 12 muaj printim me ngjyra¹
  • Qetësi e mendjes me garancinë standarde të Canon
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER C1225iF

Produktive dhe elastike


imageRUNNER C1225iF është një pajisje multifunksionale produktive me ngjyra A4 që ofron deri në 25 faqe në minutë, duke siguruar rezultate me ngjyra me cilësi të lartë. Një ndërfaqe e re e përdoruesit 8,9 cm me ngjyra, me prekje dhe me rrëshqitje, siguron një përdorim të lehtë dhe të thjeshtë për përdoruesin. Aftësitë elastike të printimit dhe të skanimit celular si Apple AirPrint™, printimi Mopria si dhe aplikacionet e printimit dhe skanimit celular janë një mbështetje për efikasitetin e punonjësve në lëvizje. Përdoruesit mund të skanojnë dhe të dërgojnë me lehtësi dokumente drejtpërdrejt në një larmi destinacionesh të ndryshme, përfshirë emailin dhe dosjet e ndara.

Profesionale dhe efikase në kosto


Pajisja efikase në kosto imageRUNNER C1225iF përdor teknologjinë e imazheve me ngjyra V² (të ndezura dhe të gjalla) nga Canon për t'u siguruar që dokumentet tuaja do të lënë përshtypje dhe do të dallohen nga të tjerat. imageRUNNER përfshin një paketë e plotë të shisheve të tonerëve në kuti, duke ju lejuar ta përdorni menjëherë pajisjen tuaj. Uleni konsumin e letrës me funksionalitetin automatik të printimit, kopjimit dhe skanimit në dy anë.

Qetësi e mendjes dhe kontroll


Përdoruesit mund ta konfigurojnë dhe ta instalojnë pajisjen në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë, thjesht duke ndjekur udhëzuesin e konfigurimit që hapet nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit. Një pajisje "e gatshme nga kutia" dhe e plotësuar me tonerë dhe një fletë garancie i jep përdoruesve qetësinë dhe gjithçka që u duhet për të filluar. Blini pjesët e konsumit kur ju duhen ose imageRUNNER C1225iF mund të integrohet me shërbimet bazë të printimit që sigurojnë mbledhjen automatike të matjeve dhe diagnostikimin në largësi.

E përshtatshme për të gjitha bizneset


Me një model kompakt, imageRUNNER C1225iF përshtatet në ambiente të ndryshme të zyrave dhe është e përshtatshme për grupe të vogla pune në organizata të çdo madhësie si një pajisje tavoline ose e vendosur në dysheme, falë opsioneve të saj elastike të kasetës së letrës. E pajisur me kontrolluesin e ri të imageRUNNER, ajo integrohet në mënyrë të njëtrajtshme me mjediset e teknologjisë së informacionit dhe mbështet standardet si PCL dhe Genuine Adobe PS.

I përgjegjshëm për mjedisin


Kjo pajisje e kualifikuar nga ENERGY STAR® ofron një normë të lartë në kategorinë e saj TEC³ dhe konsumon vetëm 1W ose më pak në modalitetin e gjumit. Ajo është projektuar që të jetë me efikase për energjinë, duke ulur konsumin e energjisë në përdorim dhe ndikimin e saj mjedisor. Pajisja imageRUNNER C1225iF ka kredenciale të forta mjedisore duke u kualifikuar gjithashtu për certifikimin Blue Angel.

¹ Rezultatet aktuale do të variojnë dhe mund të jenë më të larta ose më të ulëta se 12 muaj në varësi të përdorimit individual. Printimi me ngjyra për 12 muaj bazohet në një vëllim printimi mujor prej 1000 faqesh, 30% faqe me ngjyra dhe standardin ISO me mbulim A4 5% (ISO/IEC 24712). Rendimenti i tonerit të zi standard është 12 000 faqe. Rendimenti i tonerit të verdhë, të purpurt dhe të kaltër është 7300 faqe.
² Konsumi tipik i energjisë. Metodologjia e përcaktuar nga ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)
AirPrint™ dhe logoja e AirPrint janë marka tregtare të Apple Inc.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER C1225iF, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Touch panel

Panel me prekje

AirPrint

AirPrint

Brochure

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.