Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L

imageRUNNER ADVANCE C2220L

Kjo pajisje kompakte me 20 fnm është zgjidhja e përsosur për grupet e punës dhe zyrat e vogla që kërkojnë funksionueshmëri praktike dhe komunikim të zgjuar me ngjyra me një investim minimal.

Përfitimet

  • 20 fnm në BZ dhe ngjyra
  • Ekran intuitiv me prekje TFT LCD 17,8 cm me funksionin e pjerrësisë
  • Funksionueshmëri opsionale e dërgimit dhe faksit
  • Kujtesa 4 GB flash
  • Kontroll i thjeshtë i përdorimit prej përdoruesve
  • Ndihmë fleksibël për mediat dhe përfundimin
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L

Praktik dhe fleksibël


iR-ADV C2220L kompakt jep printime të besueshme në 20 fn në BZ ose ngjyra, nga të dyja anët automatikisht dhe prodhon në media me deri në 220 gsm, nga një kapacitet maksimal letre prej 2.270 fletë. Shtoni opsionet e fuqishme të skanimit për të lejuar përdoruesit që të rregjistrojnë dokumentet e letrës dhe t'i shpërndajnë ata në vendndodhje fleksibël në formate të ndryshme gati për ripërdorimin digital.

I lehtë për t'u përdorur


Një ekran me prekje i personalizueshëm 17,8 cm me një funksion të pjerrësisë, meny logjike dhe mësime të integruara lejojnë përdorimin intuitiv. Mund të thjeshtëzoni detyrat që kryhen shpesh nëpërmjet butonave me një prekje për të kursyer kohë dhe mundim.

Komunikimi i zgjuar


Me iR-ADV C2220L mund të mbështeteni te printime me tekst të mprehtë, imazhe të qarta dhe ngjyra të ekuilibruara. Një zgjidhje e përfunduesve të brendshëm dhe të jashtëm ju lejon të prodhoni dokumente me pamje profesionale, të përfunduar. Kombinoni dhe redaktoni lehtësisht dokumentet përpara sesa të zbatoni përfundimin për të krijuar propozime të shitjeve, raporte dhe broshura mahnitëse, të personalizuara duke përdorur programin kompjuterik të botimit të dokumenteve Tryeza iW të Canon.

Integrimi dhe administrimi


iR-ADV C2220L do të integrohet pa probleme në infrastrukturën tuaj ekzistuese dhe do të ndajë burimet e pajisjeve tuaja të tjera iR-ADV në rrjetin tuaj, si faksi ose hapësira e ruajtjes, në mënyrë që të mund të përfitoni nga funksionueshmëria optimale pa dublikim. Platforma e përfshirë MEAP integrohet nga afër me një sferë të programit kompjuterik të fuqishëm për të ndihmuar rrjedhën e punës të rëndësishme të dokumenteve të biznesit tuaj.

Me veglat e administrimit të pajisjes të shkallëzuara të Canon mund të konfiguroni, administroni dhe azhornoni pajisjet tuaj individualisht ose si pjesë e një flote më të madhe, ndërsa aftësitë e vëzhgimit, raportimit dhe diagnostifikimit nga larg lejojnë mirëmbajtjen pro-aktive dhe të efektshme, në mënyrë që të mbështeteni në kohën maksimale të punës.

Kontroll mbi investimin tuaj


Autentifikimi i zgjuar i përdoruesit ju vendos në kontroll të përdorimit dhe të drejtave të përdoruesit, ndërsa siguron shikueshmëri dhe rregjistrim të veprimtarisë nëpërmjet raportimit. Mund të shkoni edhe më tej dhe të kufizoni përdorimin e funksionueshmërisë së caktuar të pajisjes nga përdoruesi për të kontrolluar kostot. Informacioni juaj është i mbrojtur në nivelin më të lartë përmes një sferë tiparesh standarde dhe opsionale për sigurinë e pajisjes, të rrjetit dhe të dokumentit.

I përgjegjshëm për mjedisin


Kjo pajisje e kualifikuar ENERGY STAR® ofron një nga vlerësimet më të ulta TEC¹ në industri dhe konsumon aq pak sa 1W në modalitetin e fjetjes. Ajo është e ndërtuar gjithashtu duke përdorur plastikë biologjike dhe të ricikluar ku është e mundur.

¹Konsumi Tipik i Elektricitetit - Metodologjia e përcaktuar nga ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.