Çfarë është Mopria?


Pajisjet portative të verifikuara nga Mopria™ gjejnë automatikisht printerët e verifikuar nga Mopria përmes lidhjes së tyre Wi-Fi duke u lejuar përdoruesve të printojnë email-ë dhe dokumente nga pajisjet portative thjesht duke shtypur Print në meny dhe duke zgjedhur printerin e gjetur të treguar në ekran.

Plugin-i Mopria Print Service mund të shkarkohet nga Google Play Store për ta mundësuar funksionalitetin e printimit në çdo telefon ose tablet Android (Android versioni 4.4 ose më i ri).  Pasi që instalohet, vetëm lidhni pajisjen tuaj me të njëjtin rrjet si printeri dhe printoni në çdo printer të verifikuar nga Mopria pa aplikacione ose konfigurime të tjera.

Si anëtar themelues i Mopria Alliance, Canon është i angazhuar të zhvillojë produkte të verifikuara nga Mopria, duke e bërë printimin sa më të lehtë për përdoruesit.

Hapat e Ardhshëm

Çfarë është e nevojshme të përdor Mopria?

1.    Një smartfon ose tablet me sistemin operativ Android, versioni 4.4 ose më i ri
Smartfoni ose tableti juaj Android mund të jetë në gjendje të përditësohet në Android KitKat (4.4).  Kontrolloni parametrat e telefonit për të përditësuar pajisjen tuaj.

2.    Një printer që është i verifikuar nga Mopria

Printerët i-SENSYs të pajtueshëm: