Printerët e formatit të madh

Canon Colorado M3

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

 • Metoda e printimit
  Boja piezoelektrike "UVgel"
 • Modalitetet e printimit
  Modalitetet e printimit me lustër
  111 m2/hr - Gloss High Key
  78 m2/hr - Gloss Express
  55 m2/hr - Gloss Speed
  39 m2/hr - Gloss Production
  29 m2/hr - Gloss High quality
  22 m2/hr - Gloss Premium
  19 m2/hr - Gloss Specialty

  Modalitetet e printimit pa lustër
  36 m2/hr - Matte Express
  27 m2/hr - Matte Speed
  22 m2/hr - Matte Production
  18 m2/hr - Matte High Quality
  13 m2/hr - Matte Speciality
  18 m2/hr - Backlit
  10 m2/hr - Backlit Density

  Modaliteti i printimit i përzier me/pa shkëlqim
  7 m2/hr – FLXfinish+
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1.800 dpi
 • Llojet e bojës
  Bojë "Canon UVgel 460"
 • Ngjyra e bojës
  CMYK
 • Paketimi i bojës
  1 x 0.7 litër shishe boje. Depozita e bojës mund të përmbajë deri në 1.8 litra për ngjyrë boje. Rimbushja gjatë printimit
 • Kokat e printimit
  Koka printimi UVgel 425. Kokë printimi piezoelektrik e frekuencës së lartë me aktivizim sipas kërkesës. "PAINT" (teknologjia e spërkatëses së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e spërkatëse që mund të ndodhin gjatë printimit.
 • Mirëmbajtja automatike
  Eliminoni detyrat manuale ditore të mirëmbajtjes për të kursyer kohën e operatorëve
 • Fotopolimerizimi
  UV LED

Materiali

 • Gjerësia e rulit
  Deri në 1.625 mm
 • Margjina e printimit
  5.3 mm1
 • Pesha e rulit
  Deri në 50 kg
 • Diametri i rulit
  Deri në 220 mm
 • Trashësia e materialit
  Deri në 0,8 mm
 • Futja e materialit
  Ana e printimit për jashtë. Mbushje automatike dhe manuale. Ana e printimit për brenda2. Printim dyanësh3
 • Numri i ruleve hyrëse
  1 ose 24(mbushje dhe ndërrim automatik i ruleve në varësi të materialit të përdorur)
 • Sistemi i marrjes së materialit
  Mundësohet edhe rrotullim i lirë edhe i shtrënguar

Teknologjia

 • Teknologjia
  Teknologjia UVgel - vendosje çasti dhe kontroll në përforcimin e pikave.
  Fotopolimerizim me temperaturë të ulët - i përshtatshëm për materiale të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
  Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj gërvishtjeve
  Mbishtrim i lehtë, me shtresë boje të lëmuar
  Përkim dhe koherencë ngjyrash e precizionit të lartë
  Printim pa kundërmim dhe me tharje çasti

FLXfinish+

 • FLXfinish+5
  Zgjidhni finicionin e duhur për zbatimet tuaja: pa shkëlqim i kadifejtë, shkëlqim vibrant ose të dyja të kombinuara në një printim

Certifikimet

 • Përdorimi mjedisor dhe i sigurt
  Indoor AgBB, GREENGUARD Gold, CE EN 15102 (mbulime dekorative muri), ASTM F793 Type II, M1, B-s1d0, Émissions dans l’air intérieur A+
 • Materiali
  Garanci Avery Dennison ICS, garanci 3M™ MCS™

Ndërfaqja

 • Ndërfaqja
  Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Përmasat

 • Printer (gj-th-l)
  3.020 x 1.095 x 1.300 mm

Pesha

 • Printeri
  750 kg

Ambienti i punës

 • Printeri i përdorimit
  18 - 30°C (rekomandohet 20 – 27°C). 20 - 80% lagështi relative (oa kondensim)

Energjia

 • Konsumi
  0 W - fikur, 250 W - pritje, 1.6 kW - gati, 2.3 kW - printim
 • Burimi
  2 hyrje, secila 200–240V +/-10%, 50/60 Hz, 16/6 A. Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED) - 2014/53/BE

Certifikimi rregullator

 • Deklarata e konformitetit
  Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330. Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)
 • Radio
  Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM
 • Siguria
  Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003 Imuniteti: pajtohet me CISPR 35

EMC

 • Mjedisore
  WEEE, direktiva RoHS 2011/65/BE, REACH, CE

Softuer

 • Protokollet e mbështetura RIP
  ONYX Graphics, Caldera, EFI, PrintFactory, ColorGATE, ErgoSoft, Shiraz, AGFA, SAI.
 • API
  Colorado API për prodhues palë të treta
 1. marzhi 11.0 mm kur aktivizohet Media Step Control. Specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim
 2. moduli opsional
 3. moduli opsional
 4. moduli opsional
 5. moduli opsional