SDD Press Trim Module

Specifikimet

Specifikimet

 • Produktet e pajtueshme

  Integrohet më së miri me seritë varioPRINT 140 dhe imagePRESS 910 nga Canon

 • Trashësia e pamfletit

  Deri në 25 fletë 80 g/m2

 • Trashësia maksimale e letrës

  300 g/m2

 • Trashësia minimale e letrës

  80 g/m2

 • Shkurtimi i faqes

  Me rregullim nga 2 mm deri në 25 mm(10 mm është standard)

 • Shkurtimi anësor

  2 mm deri në 51 mm nga ana e sipërme dhe e poshtme nga broshurat

Specifikimet në detaje