imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Pajisje A3 me shumë funksione dhe me produktivitet të lartë, me aftësi menaxhimi të përshtatshme për përdoruesin dhe siguri të përmirësuar të dokumenteve

Kërkoni informacione

Performancë e qëndrueshme dhe intutitive për çdo ambient pune

Përdorim i përmirësuar për përdoruesit si dhe administratorët.

Siguria e dokumentit

Mbroni konfidencialitetin e informacioneve të biznesit me veçoritë e përparuara të sigurisë.

Lidhja e pajisjeve celulare

Printoni imazhe dhe dokumente me tekst kur dhe ku është e lehtë, pa rrezikuar sigurinë e të të dhënave tuaja.

Dizajn kompakt

Instalojini pajisjet në zyra të vogla, me një dizajn që kursen hapësirë që i ruan elementet në brendësi.

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Kontrolli në renë kompjuterike

Modernizoni proceset dhe përmirësoni efikasitetin e fluksit të punës me uniFLOW Online Express në renë kompjuterike.

Rritni produktivitetin

Proceset e përparuara të printimit dhe të skanimit, si zbulimi automatik i madhësisë, përmirësojnë efikasiteitn e fluksit të punës.

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Specifikimet kryesore

Mbrojtja e dokumenteve

Informacionet delikate mbrohen nga enkriptimi i njësisë HDD

Skanimi produktiv

Skanimi me një kalim bën të mundur 160 imazhe në minutë

uniFLOW online Express

Shërbimi të-gjitha-në-një i menaxhimit të printimit në linjë nga Canon

Aksesi në pajisjet celulare

Printoni nga çdo vend me aplikacionin e Canon për pajisjet celulare

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE 4500 III

Shton sigurinë dhe përdorimin në besueshmërinë e sjellë nga Canon.

Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE 4500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE 4500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical & Configuration Datasheet

Shikoni se si printerët imageRUNNER ADVANCE 4500 mund t'ju ndihmojnë të siguroni biznesin tuaj.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Zhvilloni zyrën tuaj me printerin e duhur
me shumë funksione dhe me rendiment të lartë

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data