Canon imagePROGRAF PRO-6100

Realizoni cilësi mahnitëse printimi me siguri të avancuar.

Canon imagePROGRAF PRO-6100

12

bojë me pigment

2400 dpi

rezolucioni maksimal i printimit

170 mm

diametri maksimal i rulit të materialit

JPG PDF

printim direkt

Shprehje e fuqishme me anë të ngjyrave nga një teknologji novatore imazherie

Printoni grafikë, posterë dhe arte të bukura në rezolucion të lartë me përpunim inteligjent të figurës. Një kokë printimi 12-ngjyrëshe, 1,28-inçëshe dhe boja e pigmentit "LUCIA PRO" realizojnë një gamë të gjerë ngjyrash dhe gradacion të përmirësuar, për qartësi të pabesueshme të figurës.

Kurseni kostot e bojërave

Përllogaritja e materialit të mbetur parandalon shpenzimin e bojës duke jua përcaktuar saktë se sa material ju ka mbetur.

Printimi i sigurt

Kufizoni lidhjet dhe aksesin për printim duke caktuar nivele sigurie për përdoruesit, si dhe fjalëkalime individuale.

Softueri inteligjent

Kontrollojini në mënyrë intuitive cilësimet në ekran, me anë të "Professional Print".

imagePROGRAF PRO-6100

Specifikimet e produktit

Me cilësi supreme printimi

Me bojë pigmenti "Canon LUCIA PRO"

Siguri më e lartë

Enkriptim diskut dhe printim i sigurt me fjalëkalim

Funksionimi intuitiv

Ruajini cilësimet e përdorura më shpesh për përdorues individualë

Performancë e lartë

Pikasni çfarëdo lloj materiali, me anë të vetëmbushjes së materialeve

Komanda në ekran

Panel me prekje LCD, me ngjyra, 4,3 in

Printim pa bordura

Algoritmi shumësensorësh pikas me saktësi buzët e materialit

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-6100

Zbuloni gamën e plotë "imagePROGRAF PRO"

Avanconi kapacitetet e printimit të biznesit tuaj me printerin e formatit të madh "imagePROGRAF PRO-6100".

FLISNI ME EKIPIN TONË