VarioPrint i200

VarioPrint i200

Printim me bojë me shpejtësi të lartë. Tani në fletë.

Kërkoni informacione

Fleksibilitet produkti për përdorime fitimprurëse

Një presë me fletë, tejet novatore, me ngjyra, me bojë që kombinon avantazhet e provuara të produktivitetit të lartë të teknologjisë me bojë, së bashku me zhdërvjelltësinë e fletëve të prera, opsionet fleksibël të materialeve, si dhe një mundësi aktualizimi për zhvillim në të ardhmen.

Shikoni specifikimet e plota

See brochure

VarioPrint i300

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Teknologji e provuar inkjet

Një gamë e gjerë e materialeve dhe përdorimeve me opsionin ColorGrip

Printim produktiv me shpejtësi të lartë me deri në 216 A4 ipm

Punim i automatizuar për produktivitet nga cepi në cep

Printim deri në madhësi B3 (350x500 mm)

Procesi i përfundimit në linjë (përgatitje broshurash, shpimi i vrimave, etj.)

Deri në 8 lloje të ndryshme të letrës për punë

Kontroll cilësie inteligjent dhe i automatizuar

Futje e deri në 23 400 fletëve letre A4

Mund të aktualizohet në VarioPrint i300

Shikoni specifikimet e plota

VarioPrint i300 specification
video full bleed printer

Teknologji VarioPrint i-Series iQuarius

Funksionimi i teknologjisë me bojë në presat me fletë

Shikoni videon

Produktet përkatëse

Explore further