Canon imagePRESS C6011VP

imagePRESS C6011VP

Ndërtuar për printerat tregtarë dhe departamentet e brendshme imagePRESS C6011VP siguron të shkëlqyer printimi, zgjidhje të reja pune dhe përfundim të zgjeruar në linjë për një rikthim të mirë të investimit.

Përfitimet

  • Cilësi e imazhit që duket dhe ndihet si printim ofset.
  • Rezultate të qëndrueshme dhe të parashikueshme
  • Kontroll Procesi i1 për printim të kontrolluar të ngjyrave dixhitale
  • Shumëllojshmëri mediash deri në 325 gsm
  • Shpejtësi deri në 61 ipm
  • Aftësi të mëdha përfundimi
  • Punë EFI Fiery ose CREO Color

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS C6011VP

Duke caktuar standarde të reja në prodhimin e ngjyrave


Duke u bazuar në reputacionin e pabesueshëm të pararendësit të tij, imagePRESS C6011VP është zhvillimi i radhës në prodhimin dixhital me ngjyra me cilësi imazhi që duket dhe ndihet si prodhim ofset. Me cilësi printimi akoma më të lartë, kjo shtypshkronjë fleksibile ofron kthim të shkëlqyeshëm ndaj investimit.

Cilësi akoma më e lartë


Me përmasën e tij shumë elegante dhe karakteristikat pa vaj, toneri-V i Canon kombinohet me teknologjitë e kontrollit të imazhit për të siguruar një përfundim mahnitës në të gjitha mediat.

Cilësi e qëndrueshme


Ngjyra e parashikueshme dhe konsistente garantohet virtualisht për të gjithë madhësitë e proceseve falë sistemit të përparuar të Canon-it për kontrollin e imazhit (ARCDAT) dhe teknologjisë sonë të re të stabilizimit të dendësisë së tonerit.

Kontrolli i Procesit i1 ndihmon që të arrihet printim i qëndrueshëm dhe i kontrolluar i ngjyrave dixhitale. Ndërfaqja e thjeshtë e softuerit lejon përdoruesit të ndërtojnë profile International Colour Consortium (ICC) për pajisjet e ekspozimit dhe të daljes CMYK.

Prodhimtari dhe shpejtësi të jashtëzakonshme


Edhe kur përdorni media të rëndë ose me shtresë prej deri në 325 gsm, shpejtësitë e prodhimit ruhen në 61 ipm. Mundëson furnizim maksimal materiali prej 10,000 fletësh deri nga 8 burime të ndryshme.

Aftësitë për media me përmasë së madhe, katalogu i madh i medias dhe produktiviteti i lartë në aplikimet me printime me përmasa të përziera, e bën imagePRESS C6011VP ideal për artet dhe ambientet e prodhimit. Prodhoni raporte, manuale dhe libra mahnitës me lehtësi

Printim me përpikëri të lartë


Teknologjia inteligjente e regjistrimit (IRT) e Canon-it siguron përpikëri të jashtëzakonshme regjistrimi para-mbrapa dhe anë për anë. Teknologjia e përparuar e zbutjes (AST) rrit cilësinë e printimit duke eliminuar ngjyrat me kontrast që shfaqen kur kombinohet teksti me grafikë të ndërlikuar. Një sistem efikas rezolucioni kryen rregullime inteligjente të imazhit bazuar mbi mënyrën se si shihen printimet me sy të lirë.

Sistemi i përparuar i furnizimit i ndihmuar me ajër siguron nivele të larta qëndrueshmërie me një sistem të ri diktimi ultrazanor me furnizim të dyfishtë që zbulon ushqimet e shumëfishta dhe i korrigjon ato pa ndërprerë funksionimin.

Kontroll i fuqishëm i rrjedhës së punës


Një numër opsionesh serveri të fuqishëm janë në dispozicion, të aftë për t'u marrë me punët më komplekse, qoftë të dhëna statike ose të ndryshueshme, me lehtësi. Raportimi i detajuar dhe para e pas fluturimit ofron më shumë siguri.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS C6011VP, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.