varioPRINT 140
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Përshkrimi

Printer / skaner / fotokopjues bardhezi

Imaging technology

DirectPress®

Kutia/kutitë e bojës

Toner mono-komponent

Rezolucioni i motorit

600 x 2400 dpi

Karakteristikat

Teknologjia Toner Transfer Fusing (TTF), teknologjia HeatXchange, rimbushja e letrës dhe tonerit gjatë përdorimit; përdorimi automatik në dy anë (deri në 300 g/m2), regjistrimi aktiv

Opsionet

Drita njoftuese për operatorin me funksione paralajmëruese të rregullueshme, ndërfaqja CCD

Shpejtësia e printimit (në një anë dhe në dy anë)

A4

143 ipm

A3

75 ipm

SRA3

70 ipm

Segment

Volumi i rekomanduar mesatar i printimit (A4)

200 000 - 800 000

Cikli i punës (A4)

2,300,000 imazhe në muaj

General

Përdorimi i përdoruesit

Panel i përdorimit i integruar me ekran me prekje me ngjyra të plota 15";
Integrim i plotë i motorrit / kontrolluesit me një pikë të kontrollit
Pulti "PRISMAsync"
Kontrolli në largësi: aplikacioni për iOS/Android
Monitorimi në largësi: në desktop nëpërmjet Remote User Interface
Leximi nga Larg i Matësit: transmetim i sigurtë dhe i thjeshtë i leximeve të matësit
Diagnostifikimi nga Larg: për kohë maksimale në punë të printerit
Përmirësimi i softuerit në largësi: gjithmonë softueri dhe funksionaliteti më i fundit
i disponueshëm
integrim uniFLOW

Koha e ngrohjes

150 - 270 sekonda, në varësi të sasisë së tonerit në pastrues

Koha e kopjimit të parë

Nga njëra anë: 3,9 sekonda

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Nga njëra anë dhe i gërshetuar: 5,1 sekonda

Toleranca e regjistrimit

Maksimumi +/- 0,5mm (imazhet A4)

Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)

1130 x 765 x 1040 mm (duke përjashtuar ndërfaqen e përdoruesit)
1130 x 765 x 1430 mm (duke përfshirë ndërfaqen e përdoruesit)

Pesha e motorrit kryesor

263 kg (me Skanerin / Ushqyesin automatik të dokumentit)

Certifikatat

Në përputhje me EPA Energy Star®/ TEC, RoHS, Cetecom /
CE kategoria A, FCC kategoria A, UL / TüV / CE, REACH

Siguria e produktit dhe mjedisi

Në përputhje me EPA/TEC, në përputhje me RoHS, Cetecom / CE kategoria A, FCC kategoria A, UL / TüV / CE, VCCI, ErP, RoHS Kinë, CRDH FDA (SHBA), WEEE, Standardet ekologjike të prokurimit, EAC, KC, RCM, International Energy Star

Përputhje të tjera

Section 508, EPEAT SILVER, certifikata për zbehjen e bojës

Sistemi i përdorimit

Windows 10

Processor

3,1 GHz

Kujtesa

4GB

Hard disku

500 GB

Ndërfaqja

10/100/1000 Base-T

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

APPE (Adobe® PDF Print Engine): Adobe® PostScript® 3TM/ në transmetim PostScript®; PPML/GA niveli 1; PPML versionet 1.5, 2.1 dhe 2.2
PDF 1.7; PCL 6; XPS; IPDS (opsione); mbështetja për Xerox® PPP

Gërmat

136 germa të tipit 1 për gjuhët e alfabetit latin
Përdorimi i germave PostScript përmes Settings Editor

Protokollët

TCP/IP (LPR/LPD, fisha), IP statike/automatike SMB (me DHCP), SNMP v1-v3 (printer MIB, MIB privat), monitorimi i punës MIB, IPP

Shoferët e printerit

PS3 UPD - Windows Server 2003(R2) / Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
PS3 PPD - Windows i trashëgimisë dhe MAC/ Linux-CUPS/ tjetër
PS3 - Macintosh (Mac OS 10.6/10.7/10.8/10.9/10.10/ 10.11/ 10.12/ 10.13)
PCL6 UPD - Windows Server 2003(R2)/Vista /Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
PCL6 GPD - Windows i trashëgimisë dhe MAC/ Linux-CUPS/ tjetër
MicroSoft XPS UPD – Microsoft Windows Client Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
Tipi i pajisjes SAP (SAP R/3 4.6 dhe më të larta)

Siguria

Grirja elektronike, HTTPs, muri mbrojtës, PIN për Doc Box, vërtetimi i përdoruesit për SDS, disku i ngurtë i lëvizshëm, IPv6, licenca për mbrojtjen e softuerit (kontrolluesi i integritetit), vërtetimi i përdoruesit për rolin e përdoruesit: operatori kryesor, administratori i sistemit dhe përfaqësuesi i shërbimit

Karakteristikat

Plani (8 orë përpara), DocBox për modifikimin e përparuar të punës, një radhë dhe administrimi i punës për kopjimin dhe printimin, mbledh-ndërsa-pret ndërsa-printon ndërsa-pastron, përpunimi i punëve të shumta, detyra të shumta (printim / kopjim / skanim), në përputhje me lidhësin JDF, leximi i matësit në largësi, diagnostikimi në largësi, përmirësimi i softuerit në largësi dhe kontrolli në largësi

Licencat opsionale

DocBox, planifikim, skanim në skedar/email, skanim me ngjyra në skedar/email, grirje elektronike, radhë shumëfishe, printim transmetimi, kontabilitet, DPlink (integrim në infrastrukturën e Xerox për klientët), KDKlink (integrim në infrastrukturën e Kodak për klientët), panel PRISMAlytics, uniFLOW
Grupet e germave: koreanisht, japonisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale

Mjedisi

Niveli i presionit të zërit

Modaliteti i gatishmërisë: maks. 33 dB
Modaliteti i printimit: maks. 66 dB

Emëtimet e ozonit

Asnjë (motorri)

Kërkesat për energjinë

1-fazë, 200 - 240 V; 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Modaliteti i gatishmërisë: 270 W
Modaliteti i energjisë së ulët: 150 W
Modaliteti i gjumit: 4,3 W (duke përjashtuar kontrolluesin)
Funksionimi (në dy anë): 2,2 kW

Temperatura optimale dhe lagështia relative

17° C - 30° C / 20% - 80%

Ajrisja e dhomës

50 m3 ose >2Ac/orë në madhësi ambienti > 50 m3

Moduli i brendshëm i letrës

Sirtarë letre

2 x 1500 fletë (80 g/m2)
2 x 500 fletë (80 gsm)

Madhësia dhe pesha e letrës

50 - 300 g/m2
A4, B5 dhe A5 (sirtarët masivë 1+2)
140 x 182 mm - deri në 320 x 432 mm (sirtari 3)
140 x 182 mm - deri në 320 x 488 mm (sirtari 4)

Teknologjia e futjes së letrës

Futje me fërkim, Logjika e letrës nga të gjithë sirtarët

Moduli i jashtëm i letrës-D1

Përshkrimi

Moduli i hyrjes së jashtme të letrës si opsional me një ose dy sirtarë të letrës

Moduli i parë

2 x 1700 fletë (80 g/m2, të gjitha madhësitë)
2 x 600 fletë (80 gsm, të gjitha madhësitë)
Konfigurim dysh: maks. 2 x 3400 fletë (80gsm, A4)
2 x 600 fletë (80 gsm, të gjitha madhësitë)

Kapaciteti maksimal i letrës

8000 fletë (A4 80 g/m2) / 4600 fletë (të gjitha madhësitë)

Madhësia dhe pesha e letrës

50 - 300 g/m2
203 x 203mm - 320 x 488mm (të gjithë sirtarët)

Teknologjia e futjes së letrës

Futja me thithje, ndarja e ajrit, Logjika e letrës nga të gjithë sirtarët

Përmasat (Gj x Th x L)

987 x 743 x 1056mm

Pesha e njësisë

203 kg

Kërkesat për energjinë

90-264 V, 40-67 Hz, 200 W

Karakteristikat

Zbulimi automatik i madhësisë së letrës, zbulimi i sirtarit bosh, ngarkimi i letrës në përdorim, treguesi i nivelit të letrës, përpunimi i letrave të skedave, mbështetja e madhësisë së personalizuar të letrës, sirtarët opsionalë të dyfishtë të letrës230V 10A 230V 10A

Printimi

Administrimi i punës

DocBox, Rradha dhe historia, Dhoma e pritjes

Rezolucioni i printimit

Adobe PostScript 3: 1200 x 1200 dpi, 600 x 2400 dpi
PCL: 600 x 600 dpi

Zona maksimale e printimit

Adobe PostScript 3: 3mm nga ana, maksimumi 308 x 484mm
PCL: 6 mm

Frekuenca e ekranit

PCL: maksimumi 106 lpi
Adobe PostScript 3: maksimumi 200 lpi

Nivelet e grisë

Adobe PostScript 3: 200
PCL: 125

Karakteristikat

Konvertimi me shpejtësinë e vlerësuar të motorit, konvertimi paraprak, Printimi gjatë konvertimit gjatë mbledhjes (në transmetim), Mixplex, mbështetja për Hotfolder dhe radhë të shumta

Kopjimi

Rezolucioni i kopjimit

600 x 1200 dpi

Kontrolli i ekspozimit

Automatik / Manual (shkalla me 9 hapa), Tekst, Tekst / Fotografi, Fotografi

Zmadhimi

25 - 400%; automatik

Frekuenca e ekranit

200 lpi

Nivelet e grisë

200

Karakteristikat

Optimizimi automatik i cilësisë për tekstin/fotografinë

iSkanimi

Rezolucioni

75, 100, 150, 200, 300 (fillestar), 600 dpi

Skanimi i ngjyrës

Opsional

Destinacioni

Skanim në email, skanim në DocBox, skanim në FTP, skanim në USB, skanim në PDF (DocBox), skanim në SMB

Formati i skedarit

PDF (një dhe shumë faqe), TIFF, JPEG / sRBG (skanim me ngjyra), skanim në nivel grije

Karakteristikat

Pamja paraprake e miniaturave (DocBox), profilet e skanimit, përmbledhja e statusit,
Skanimi një herë dhe printimi shumë herë, skanimi gjatë ngrohjes, skanimi gjatë printimit, skanimi i nëngrupit, skanimi me ngjyra RGB, madhësi të përziera të skanimit te skedari

Duplex Colour Image Reader-N1

Kapaciteti

200 fletë (80 g/m²)

Rezolucioni maksimal

600 x 600 dpi

Maximum scan speed (Duplex)

A4, bardhezi/me ngjyra, 300 x 300dpi: 115ipm deri 139ipm/136ipm
A4, bardhezi, 600 x 600dpi: deri 139ipm
A4, me ngjyra, 600 x 600dpi: deri 36ipm

Madhësia origjinale me zbulim automatik

A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R Madhësi të A6R lira (gj x th): Min. 140,0 mm x 69,9 mm, Maks. 432 mm x 305,0 mm

Pesha e Letrës

1 anë: 38 - 220 g/m2
2-anëshe: 38 - 220 gsm

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i Sirtarëve

2 kosha

Kapaciteti i Sirtarit

200 fletë/kosh

Pesha e Letrës

52 - 300 g/m2

Madhësitë e letrës

A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", madhësi e lirë (182 × 182 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)

Burimi i energjisë / konsumi

230V 10A

Përmasat

336 mm (746 mm me sirtarin) × 793 mm × 1407 mm

Pesha

61 kg

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Kapaciteti i sirtarit të stivosjes

Sirtari i grupimit: 6,000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 fletë secili

Kapaciteti i sirtarit të sipërm

Sirtari i Sipërm: 200 fletë

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 300 g/m2

Madhësia e pranueshme e letrës

Maksimumi i përckatuar për motorin kryesor. Madhësitë e personalizuara nga min.
140 x 182 mm deri në 320 x 488 mm, madhësi të përziera, skedat dhe fletët e palosura
230V 10A (stivosësi i 2-të mund të marrë energji nga stivosësi i 1-rë)

Opsional

Paketat e ndërfaqes DFD për 860 mm dhe 1002 mm

Përmasat

899 x 745 x 1040mm

Pesha

Afro 120 kg

Njësia e palosjes së letrës-J1

Informacionet bazë

Palosja Z, palosja C, palosja zigzag, paralele e dyfishtë

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 105 g/m2
Paralale e dyfishtë: 50 - 90 g/m2

Madhësia e pranueshme e letrës

A4R
Palosja Z: A3, B4

Burimi i Energjisë

Nga Finisher-W1 ose Saddle Finisher-W1

Përmasat

336 x 793 x 1190mm

Pesha

71 kg

Staple Finisher W1 Pro

Informacionet bazë

Kapësja dhe elementi i stivosjes

Numri i Sirtarëve

2

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A)

A4/A4R/A5R 1000 fletë, A3 1000 fletë, SRA3/13"x19" 1000 fletë

Kapaciteti i sirtarit të ulët (B)

A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë

Kapaciteti i stivosjes për kapjen

A4 200 grupe ose maks. 3000 fletë

Pozicionet e kapjes

Qoshe, Dyshe

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 300 g/m2

Kapaciteti i Kapëses

A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë

Burimi i Energjisë

230V x 10A

Përmasat

800 x 792 x 1239 mm

Pesha

130 kg

Booklet Finisher W1 Pro

Informacionet bazë

I njëjti funksion si Staple Finisher W1 dhe funksioni shtesë i tegelit me shpinë dhe palosjes V
Broshura deri në 100 faqe e disponueshme (2 - 25 fletë)
Kapaciteti i stivosjes deri në 5000 fletë dhe deri në 100 fletë të kapura

Numri i Sirtarëve

2

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A)

1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"

Kapaciteti i sirtarit të ulët (B)

A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë

Kapaciteti i stivosjes për kapjen

A4 200 grupe ose maks. 3000 fletë

Pozicionet e kapjes

Qoshe, Dyshe

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 300 gsm

Madhësia e letrës së lidhjes së pamfleteve

A3, A4R,SRA3, 13"x19", madhësi e lirë 210x279,4 mm deri në 330,2x487,7 mm

Palosja V

Deri në 5 fletë

Burimi i Energjisë

230V x 10A

Përmasat

800 x 792 x 1239mm

Pesha

Afro 180 kg

Prerësi i broshurave-F1

Prerja në një skaj

Skaji përpara

Gjerësia e prerjes

2 - 28 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 fletë (përfshirë kapakun, me palosje në gjysmë)

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 300 g/m2

Kapaciteti i sirtarit të daljes

30 broshura

Burimi i Energjisë

Përfunduesi i broshurave W1

Përmasat

2,095 mm (me bashkuesin, konvejerin dhe sirtarin e daljes: 162 mm) x 790 mm x 1040 mm

Pesha

Afro 152 kg

Prerësi i broshurave me dy thika-A1

Informacionet bazë

Prerje e anës së sipërme dhe fundore

Gjerësia e prerjes

2 - 15 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 fletë (përfshirë kapakun, me palosje në gjysmë)

Pesha e pranueshme e letrës

50 - 300 gsm

Kapaciteti i sirtarit të daljes

30 broshura

Burimi i Energjisë

230V x 10A

Përmasat

536 mm x 770 mm x 1040 mm

Pesha

Afro 145 kg

Punch Unit BT1 / BU1

Informacionet bazë

Këkrohet Booklet Finisher W1 ose Staple Finisher W1

Lloji i vrimës së shpuar

BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) që mund të zgjidhen, BU1: 4 vrima (Swe)

Pesha e pranueshme e letrës së shpuar

52-300 g/m2

Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar

2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 deri në 297 x 432,0 mm) 4 vrima: A3, A4, madhësi e personalizuar madhësi e lirë ( 257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Pesha

Afro 7,7 kg

Shpuesi profesional me shumë funksione-B1

Informacionet bazë

Njësia e shpimit e jashtme në linjë

Pesha e pranueshme e letrës

75-300 g/m2 (letër e thjeshtë), 118-300 g/m2 (letër e veshur), 157-300 g/m2 (letër me palosje / e thjeshtë dhe e veshur)

Madhësia e pranueshme e letrës

Shpimi: A4, A4R, SRA4, A3, SRA3
Me palosje: A4R, A3, SRA3, 13x19

Mjetet e shpimit:

Krehër plastik me 21 vrima, unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), spirale me ngjyra me 47 vrima, lidhja velo me 12 vrima, shpimi si fletë e lirë me 4 vrima, fletë e lirë me 2 vrima, fletë e lirë me 4 vrima (suedeze), fletë e lirë me 3 vrima, me palosje

Burimi i Energjisë

230V x 2A

Përmasat

445 mm × 795 mm × 1040 mm

Pesha

Afro 102 kg

DFD ADAPTER-A1

Informacionet bazë

Aktivizon lidhjen DFD drejtpërdrejt pranë motorit

Pesha e pranueshme e letrës

Njësoj si motori

Madhësia e pranueshme e letrës

Njësoj si motori

Opsional

Paketat e ndërfaqes DFD për 1002 mm. Lartësia standarde për DFD është 860 mm

Burimi i Energjisë

230 V x 10 A

Përmasat

300 mm x 745 mm x 1040 mm

Pesha

Afro 60 kg

FINISHER BRIDGE-A1

Informacionet bazë

Ofron lidhjen e Staple Finisher W1 Pro dhe të Booklet Finisher-W1 Pro me pajisje finicioni DFD të palëve të treta. Gjithmonë në kombinim me Adaptorin DFD A1

Pesha e pranueshme e letrës

Njësoj si motori

Madhësia e pranueshme e letrës

Njësoj si motori

Burimi i Energjisë

Energjia dhe kontrolli nga Adaptori DFD A1

Përmasat

600 mm x 745 mm x 150 mm

Pesha

Afro 30 kg

Sirtari i daljes

Informacionet bazë

Stivosja lart/përmbys e sirtarit bazë

Madhësitë e letrës

Të gjitha madhësitë e disponueshme në motorin e shënimit

Pesha e Letrës

50 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i daljes

250 fletë 80 gsm prej letre të thjeshtë

Përmasat

360 mm × 547 mm × 256 mm

Pesha

Afro 4,2 kg

Elementi i përfundimit i palës së 3-të

Informacionet bazë

Seria varioPRINT 140 mund të konfigurohet edhe me opsione të palëve të treta për proceset e përfundimit. Këtu mund të gjeni një listë të elementeve të zgjedhura dhe të miratuara për procesin e përfundimit
Bërësit e broshurave Plockmatic Pro 50 dhe Pro 35
Bërësi i broshurave BLM300
GBC eWire Pro
Shkurtues prese SDD
Modul palosje katrore SDD