imagePROGRAF TX-4000

Printeri inkjet i formatit të madh 44 inç që sjell një koncept të ri për printimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve - duke ndërthurur përdorimin efikas me cilësinë më të lartë të prodhimit.

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TX-4000

Rikonceptimi i mundësive për printimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve

Inxhinieria e përparuar gjen lehtësinë e përsosur me imagePROGRAF TX-4000. Ky printer inkjet i formatit të madh 44 inç siguron printime të shpejta në vazhdimësi si dhe një cilësi mahnitëse të rezultateve, veçori intuitive dhe kosto të ulëta për përdorimin.

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-4000
TX-series

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

2,6 faqe/min (A1)

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Lloji i bojës

Boja e re me pigment me 5 ngjyra

Administrimi i letrës

Me dy rula / ngarkimi automatik

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,0"

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Trupi kompakt

1593 x 984 x 1168 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-4000

Çfarë ka në kuti

Printer

Njësia e rulit

1 x kokë printimi

1 x kuti e mirëmbajtjes

Aksesori bazë i letrës 3 inç

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

CD-ROM i softuerit (OSX/Windows)

CD-ROM i PosterArtist Lite

Udhëzuesi i shpejtë

Produktet përkatëse