imagePROGRAF TM-300

Zbuloni printimet me cilësi të lartë me një printer inkjet 36”

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-300

Produktiv dhe i qetë - mendoni përsëri se si punon një printer në zyrën tuaj

Printeri imagePROGRAF TM-300 është 60% më i qetë dhe mund të përshtatet pa krijuar pengesa në çdo ambient pune. Edhe në letër të thjeshtë, sistemi i bojës me pigment të plotë Lucia TD siguron një cilësi të jashtëzakonshme printimi dhe printimi i vazhdueshëm rrit produktivitetin në dalje.

Shkarkoni broshurën (PDF)

Pigmenti i plotë

Printimi me precizion të lartë për materialet CAD dhe posterët nga sistemi unik i bojës me 5 ngjyra Lucia TD nga Canon.

Printoni më shpejt

Rritni produktivitetin duke printuar më shpejt, falë një koke printimi të optimizuar 1,07 inç me 6 kanale.

Përdorimi në qetësi

Prerja më e butë, ulja e nivelit të dridhjeve dhe ventilatorët me amortizim më të lartë kanë zvogëluar zhurmën e përdorimit me 60%.

Dizajn kompakt

Hapësira e vogël dhe mundësia e përdorimit përpara lejojnë që printeri imagePROGRAF TM-305 të përshtatet rrafsh me murin.

Paketa e softuerëve

Direct Print & Share, PosterArtist Lite dhe Free Layout Plus mbështesin prodhimin në CAD dhe të posterëve.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

144 pph (A1)

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra LUCIA TD

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje LCD 3,0 inç me ngjyra

Teknologjia e printimit

Inkjet termik

Rezolucioni maksimal i printimit

2400×1200dpi

Trupi kompakt

1289 x 887 x 1060 mm

Kapaciteti i bojës

300 ml dhe 130 ml

Trashësia e materialit

0,07~0,8 mm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Printer

Mbështetësja e printerit: SD-32

1 x kokë printimi

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabëll energjie

Kordoni elektrik për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P)

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Broshura e sigurisë/standardit për mjedisin

CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)

CD-ROM i PosterArtist Lite

Skeda e biocideve e BE-së

Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-aziatik

Skeda e informacioneve të rëndësishme

Galeria

Shikoni imagePROGRAF TM-300 në veprim

Produktet që kanë lidhje

Dëshironi të dini më shumë për imagePROGRAF TM-300?