Canon i-SENSYS X 1643P
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë (A4): Deri në 43 faqe/min

Dyanëshe (A4): deri në 36,0 in/min

Në një anë (A5-horizontale): Deri në 65,2 faqe/min

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

Deri në 1200×1200 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 30 sekonda ose më pak nga ndezja (parazgjedhje) 

Afro 3 sekonda e poshtë nga ndezja (modaliteti i shpejtë)*


*Kërkohet ndryshimi i parametrit te modaliteti i shpejtë

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Afro 5,7 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

2000 - 7500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 150,000 faqe në muaj*

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Veçori të avancuara të printimit

Printim i sigurt*

Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)

Printimi i barkodeve*

Gati për Google Cloud Print

iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business

Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business


*Aksesor - nevojitet SD Card-C1 
*Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-F1

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 550 fletë

Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë x 3

Dalja e letrës

150 fletë përmbys

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e rëndë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me lidhje, etiketë, zarf, kartolinë

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 105,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 148,0 deri në 355,6 mm

Sirtari shumëfunksional:
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16, Zarf
(COM10, Monarch, DL, ISO-C5), Skedë (3"x5")
Përmasa të posaçme - gjerësi: 76,2 deri në 216,0 mm, gjatësi: 127,0 deri në 355,6mm

Kaseta (opsionale):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Përmasa të posaçme - gjerësi: 105,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 148,0 deri në 355,6 mm

Pesha e materialeve

Kaseta: 60 deri në 120 g/m²
Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 199 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, LTR, LGL, FLS
Përmasa të posaçme - gjerësi: 210,0 deri në 216,0 mm, gjatësi: 279,4 deri në 355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1390W e poshtë
Aktiv: afro 600 W e poshtë
Në gatishmëri: afro 10,1 W e poshtë
Në gjumë: Afro 1,2W ose më pak
Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.52 kWh/javë*
Për informacion të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni:
http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx


*Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.

Nivelet e zhurmës

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 69 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Presioni i zhurmës* 
Aktiv: 54 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296 

Përmasat (Gj x Th x L)

409 mm x 376 mm x 275 mm

Pesha

Afro 11,5 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)

Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e*, PCL6, Adobe® PostScript3

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

105 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e pajisjes së hyrjes uniFLOW për SFP MEAP

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003

Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.15 e lart

Linux*/Citrix


*Shpërndarja vetëm në internet. Drejtuesi do të ofrohet nga gjysma e dytë e 2020.

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

TONER T06 (20,500 faqe*)

*Bazuar në ISO/IEC 19752

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

Paper Feeder PF-C1 (kaseta me 550 fletë) x 3 
Plain Pedestal Type-V2
Plain Pedestal Type-AB1
Karta SD-C1 (memoria e kartës SD 8 GB)
Barcode Printing Kit-F1 (mundëson printimin e barkodeve)*
PCL Font Set-C1 (mundëson printimin e Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)*
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)

*Barcode Printing Kit-F1 dhe PCL Font Set-C1 nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë