LBP611Cn

Canon LBP610 Series

Printerë laser me ngjyra kompaktë dhe të efektshëm për biznese të vogla me rezultate me cilësi të lartë dhe pajtueshmëri celulari.

Kërkoni informacione

Printerë të shpejtë, të thjeshtë dhe të besueshëm me ngjyra

Me printimin 18 ppm dhe teknologjinë mahnitëse të ngjyrave, seria LBP610 ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për zyrat e shtëpive dhe bizneset e vogla. Gama ofron besueshmëri supreme si edhe mirëmbajtje të thjeshtë.

Fleta e të dhënave

Canon LBP610 series

Gama e printerëve laser me ngjyra me një funksion, të shpejtë, të qëndrueshëm dhe të thjeshtë, me opsionin e printimit në dy anë dhe mirëmbajtjen e thjeshtë.

Shikoni videon

Canon LBP611Cn

Printeri laser me ngjyra që kursen hapësirë është në gjendje të printojë me shpejtësi deri në 18 ppm dhe është i mbushur me veçori për të mbështetur punimin në lëvizje. Me performancë premtuese me cilësi të lartë dhe me nevojë të ulët për mirëmbajtje, është ideal për ambientet e zyrave të shtëpive.

Specifikimet

18 ppm

18 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Laser Technology

Teknologji laser

Performancë e përmirësuar ngjyrash

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Operation

Përdorimi

Me anë të ekranit LCD

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Compact

Kompakte

Model që kursen hapësirën

Shikoni specifikimet e plota

LBP611Cn

Canon LBP613Cdw

I ndërtuar për shtëpitë dhe zyrat e vogla, ky printer laser me ngjyra i efektshëm dhe i thjeshtë ofron performancë mahnitëse, me cilësi të lartë si edhe veçori praktike si pajtueshmëria me celular dhe printimi në dy anë.

Specifikimet

18 ppm

18 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

Operation

Përdorimi

Me anë të ekranit LCD

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhje Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Compact

Kompakte

Model që kursen hapësirën

Shikoni specifikimet e plota

LBP654Cx

Pjesët e konsumit