Printerë të formatit të gjerë

Ploterët me ngjyra

Printerë produktiv të formatit të madh CAD dhe GIS në madhësi nga 17" deri në 44"

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Multi-coloured abstract image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

CAD & GIS workflow software on desktops

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Print shop management software on desktops

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

All-in-one wide format solutions

Zgjidhje Të-Gjitha-Në-Një të formatit të madh

Sisteme të sakta të fluksit të punës të formatit të madh me ngjyra ose bardh e zi

Photography & fine art printers

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

Signage & poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Speciality & industrial printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Zbuloni më shumë rreth cilësisë dhe saktësisë së ploterave me ngjyra

Kontaktoni me ekspertët tanë