LBN-hero1

Novacionet e shërbimit nxisin një strategji efikase në printime

Njëlloj si me shumë autoritete lokale, Qyteza Londineze e Njuhamit duhej të shkurtonte shpenzimet dhe të rriste efikasitetin. Zgjidhja e përdorimit në distancë të Canon siguroi një mënyrë më të shpejtë për të zgjidhur problemet e përdoruesve finalë të ICT dhe për të minimizuar pakësimin e burimeve të brendshme. Interesat fikse të para u rritën me 30% dhe zgjidhja ishte kaq e suksesshme saqë u shtri deri në të gjithë flotën e Këshillit të pajisjeve multi-funksionale.

LBN-image1

"Diagnostikimi dhe mirëmbajtja në distancë është diçka e zakonshme në teknologjinë e informacionit dhe besonim se një përpjekje e ngjashme do të sillte përfitime të mëdha në operacionin tonë të printimit. Për më tepër, ne e dinim gjithashtu se do të mund t'i kuptonim më mirë tendencat në përdorimin e printimeve, të cilat do të na ndihmonin të përshtatnim strategjinë e printimit në të ardhmen."

Gary Sussex, Menaxheri i Shërbimeve të TIK