CB-HERO1-LR

Dizajneri, fotografi dhe prodhuesi i filmave Clive Booth i jep jetë punës së tij me ngjyra të gjalla

Projektuesi, fotografi dhe regjisori Clive Booth është i mirënjohur për stilin e tij të veçantë të fokusit përzgjedhës në dritë të dukshme, të vazhduar dhe të gjetur, që i jep punëve të tij një cilësi dramatike, intime dhe here pas here qiellore bashkë me eksperimentimin dhe përfshirjen e teknologjive dhe teknikave më të reja. Nëpërmjet formimit të tij në dizajnin grafik, ai zhvilloi një dashuri të thellë për printimin, një dashuri që ka ndikuar në besimin e tij se ka diçka të veçantë në aftësinë e mbajtjes së një fotografie të printuar në duar.

CB-image1
CB-image2

"Ka diçka të rëndësishme në mbajtjen e një printimi në duar. Nëse blini një vepër arti, zakonisht do të jetë në kanavacë. Është e njëjta gjë me fotografinë; kur e blen, dëshiron ta blesh në letër, nuk e blen në monitor sepse kur printimet bëhen në letër, mund t'i mbash në duar dhe ka diçka të veçantë në këtë. Kjo është arsyeja kryesore pse unë kam një printer."

Clive Booth