student-hero1

Hoteli Student Hotel mbron banorët e tij me kamerat e rrjetit të Canon

Hoteli Student Hotel ka një model biznesi unik që paraqet një seri sfidash specifike për shkak të stilit të jetës së vizitorëve dhe lëvizjes së lartë të banorëve. Ai i ndërthur vizitorët që qëndrojnë për disa ditë me ata që qëndrojnë për një periudhë të shkurtër (tre javë ose më shumë) ose një semestër akademik. Si rezultat, siguria e banorëve është absolutisht shumë e rëndësishme. Sistemet e mëparshme të sigurisë nuk e kishin saktësinë që duhej për të monitoruar si duhet objektet. Hoteli Student Hotel duhet të sigurojë që çdo incident të menaxhohet me shpejtësi dhe personat të mbajnë përgjegjësitë, pavarësisht nëse qëndrojnë për dy ditë apo për dy muaj. Si rezultat, përmirësimi i cilësisë së imazhit ishte një shqetësim kryesor dhe motiv për përmirësimin.

TPF-image1

"Canon na ka mbështetur në shumë mënyra - jo vetëm me kamerat me cilësi të lartë, por edhe me një mbështetje të mrekullueshme para shitjes. Ne arritëm të krijonim një zgjidhje që ishte e lehtë për t'u përdorur nga ekipi ynë dhe që i plotësonte nevojat tona në mënyrë të përsosur."

Jan-Pieter Muis, Menaxheri i Pronave