KOMUNIKIMET TRANSAKSIONALE

Elasticiteti i teknologjisë inkjet i bën të bukura printimet me vëllime të vogla

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialistët e komunikimeve të transaksioneve

Me bazë në Holandë dhe Spanjë, AddComm Group i ndihmon bizneset të përmirësojnë komunikimet me shërbimet e printimit të librave, duke përfshirë dorëzimin e automatizuar të dokumenteve të transaksioneve, marketingun e drejtpërdrejtë dhe komunikimet me klientët.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Printimi dixhital sjell sfida

Me kalimin në kanalet dixhitale, kërkesat për printime me vëllime të vogla janë ngadalësuar. Punët më të vogla u bënë jo fitimprurëse në printerët inkjet me furnizim të vazhdueshëm të AddComm - të projektuar për prodhimin e vëllimeve të mëdha - dhe përdorimi i pajisjes tipografike me toner sillte probleme me koston dhe cilësinë e prodhimit.

AddComm Group kishte nevojë për një proces efektiv printimi për printimin me vëllime të vogla që nuk do ta rrezikonte cilësinë e imazheve.

Two men working at digital printing machine

Zgjidhja inkjet me ngjyra

Me krijimin e një partneriteti të fortë me Canon në mbi njëzet vite, AddComm e dinin se do të gjenin një zgjidhje të suksesshme në mendimet novatore të Canon - dhe kështu ndodhi, në Ditën e biznesit për printimin komercial të Canon në Gjermani.

Pajisja tipografike inkjet me ngjyra me fletë VarioPrint i300 integrohet në ndërprerje në prodhimin e shtypit për librat të kompanisë AddComm, duke ofruar cilësinë, produktivitetin dhe elasticitetin e nevojshëm për nivele printimi me më pak se 2500, si dhe një përputhje të saktë me cilësinë e makinave tipografike ekzistuese ColorStream të kompanisë.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


MUNDËSIA PËR TË LARGUAR PUNËT ME VËLLIME TË VOGLA NGA PAJISJET TIPOGRAFIKE ME TONER E BËRI TË GJITHË OPERACIONIN E PRINTIMIT MË EFIKAS DHE PA NGARKESA TË TEPËRTA.

Leonie van der Veen,
Drejtori Ekzekutiv i AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Mundësi të reja për të ardhmen

Elasticiteti i printerit VarioPrint i300 i ka transformuar komunikimet dixhitale dhe të printuara për AddComm. Teknologjia e kushtueshme e tonerëve tani mund të zëvendësohet me makinën tipografike të printimit dixhital që menaxhon me efikasitet dokumente të personalizuara me vëllime të vogla dhe përputhet me cilësinë e printimeve origjinale me vëllime të larta.

Tani, me aftësinë e medias së përzier, AddComm dallohet nga të tjerët - me një botë të re mundësish në tregje të reja, kompania ka filluar tashmë të marrë kontrata nga klientë të rinj.RENDIMENTI I VARIOPRINT i300 DERI TANI KA QENË I SHKËLQYER.

Siguroni një ndikim maksimal në komunikimet tuaja dixhitale dhe të printuara

Flisni me ekipin tonë