Shkarkoni aplikacionin

Canon PRINT Business është një aplikacion falas që ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara, ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike etj. në një pajisje shumëfunksionale me laser ose printer me laser nga Canon nga pajisjet portative.