Printerët inkjet të biznesit të Canon WG7550
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printer

Numrin e modelit

WG7550

Rezolucioni maksimal i printimit

1200 x 1200dpi

Koka e printimit / boja

Tipi: Koka me vija me teknologjinë FINE

Depozita e bojës: e zezë/cian/magenta/e verdhë

Seria e fishekëve të bojës: PGI-7500 

Rendimenti i parashikuar në faqe: XL = 20 000 faqe BK, XL - 16 500 faqe C/M/Y

Shpejtësia e printimit


Dokument: me ngjyra, bardhezi1

Në një anë, modaliteti i përgjithshëm (600dpi), Kaseta 1

Deri në 50 faqe/min

Dokument: me ngjyra, bardhezi2

Në një anë, modaliteti i dokumenteve të zyrës (300dpi), Kaseta 1

Deri në 80 faqe/min

Dokument: me ngjyra, bardhezi3

Në dy anë, modaliteti i përgjithshëm (600dpi), Kaseta 1

Deri në 25 fnm

Dokument: me ngjyra, bardhezi4

Gati për FPOT/në një anë, Kaseta 1

Rreth 6,5 sek

Dokument: me ngjyra, bardhezi5

FPOT në gjumë/në një anë, Kaseta 1

Rreth 12,5 sek

Madhësia maksimale e medias (GjexLa)

Parametri i parazgjedhur i letrës së gjatë është JOAKTIV

Kaseta: 297 x 431,8 mm (11,7"x17")

Tabakaja me shumë përdorime: 330,2 mm x 482,6 mm (13"x19")6

Madhësitë e mbështetura të medias

A5, A4, A3, B5, B4, Statement, Executive, Letter, Legal, 11×17, 12×18, SRA3, 13×19, K8, K16, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS (Indian Legal), 4×6", 5×7", 8×10", 10×12", 13×19", COM10, Monarch, ISO-C5, DL, Përmasa të personalizuara (deri në 330,2×711,2 mm ose 330,2×482,6 mm)7

Marzhi i printimit

Printimi me bordura 

Printimi automatik në dy anë me bordura: lart, poshtë, majtas, djathtas: 4 mm secila8

Tipi dhe madhësia e mbështetur e medias për kasetë - Kaseta 1

Tipi: Letër e hollë (52-63g/m2), letër e thjeshtë (64-105g/m2), letër e trashë (106-220g/m2), letër me ngjyra (64-82g/m2), letër e ricikluar (64-105g/m2), letër me lidhje (83-99g/m2)

Madhësia: A5, A4, B5, deklaratë, ekzekutive, letër, K16, G-Letter

Zarf (75-105g/m2): COM10, Monarch, ISO-C5, DL

Tipi dhe madhësia e mbështetur e medias për kasetë - Kaseta 2, 3

Tipi: Letër e hollë (52-63g/m2), letër e thjeshtë (64-105g/m2), letër e trashë (106-220g/m2), letër me ngjyra (64-82g/m2), letër e ricikluar (64-105g/m2), letër me lidhje (83-99g/m2)

Madhësia: A5, A4, A3, B5, B4, deklaratë, ekzekutive, letër, ligjore, 11×17, K16, K8, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS(ligjore indiane)

Tipi dhe madhësia e mbështetur e materialit për kasetë - Kaseta 4

Tipi: Letër e hollë (52-63g/m2), letër e thjeshtë (64-105g/m2), letër e trashë (106-163g/m2), letër me ngjyra (64-82g/m2), letër e ricikluar (64-105g/m2), letër me lidhje (83-99g/m2)9

Madhësia: A5, A4, A3, B5, B4, deklaratë, ekzekutive, letër, ligjore, 11×17, K16, K8, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS(ligjore indiane)

Lloji dhe madhësia e mbështetur e medias - Tabakaja me shumë përdorime

Tipi: Letër e hollë (60-63g/m2), letër e thjeshtë (64-105g/m2), letër e trashë (106-256g/m2), letër me ngjyra (64-82g/m2), letër e ricikluar (64-105g/m2), letër me lidhje (83-99g/m2)

Madhësia: A5, A4, A3, B5, B4, deklaratë, ekzekutive, letër, ligjore, 11×17, 12×18, SRA3, 13×19, K16, K8, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS(ligjore indiane)

Zarf (75-105g/m2): COM10, Monarch, ISO-C5, DL

Letër fotografike mat Canon: 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", A4/LTR, A3, 13×19"

Etiketë (118-185g/m2): A4, B4, letër

Kapaciteti i kasetës së letrës (80g/m2)

Kaseta 1, 2, 3, 4: 550 fletë

Tabakaja me shumë përdorime: 50 fletë

Kapaciteti maksimal i daljes së tabakasë (80g/m2)

A3: 100 fletë, A4/LTR: 250 fletë

Lloji i mbështetur i medias për printimin në dy anë

Tipi: letër e hollë, letër e trashë, letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me ngjitje

Madhësia/pesha: A5 - 12x18", 52-220g/m2

Drejtvendosja e kokës së printimit

Rregullimi automatik

Skanim

Lloji i skanerit

Me shtrat të sheshtë dhe ADF

Sensori i skanerit

CIS×2 sensorë

Skanim dupleks

Në dispozicion (me një kalim)

Rezolucioni optik

600 x 600 dpi10

Rezolucioni i zgjedhshëm

9600 x 9600 dpi11

Thellësia e bitëve në skanim (hyrje/dalje)

Shkalla gri: 10 bitë/8 bitë

Me ngjyra: 30 bitë/24 bitë (RGB 10 bitë/8 bitë secila)

Shpejtësia e skan.

Dokument (ADF):
Njëanëshe me ngjyra: afro 40 ipm

Dokument (ADF):
Njëanëshe bardhezi: afro 40 ipm

Dokument (ADF):
Dyanëshe me ngjyra: afro 65 ipm

Dokument (ADF):
Dyanëshe bardhezi: afro 65 ipm12

Kapaciteti maksimal i letrës (80g/m2)

100 fletë

Madhësia Maksimale e Dokumentit

I shtrirë: A3/ 11×17"

ADF: A3/ 11×17"

Kopjimi

Madhësia Maksimale e Dokumentit

A3/ 11×17"

Madhësitë e mbështetura të medias

A5, A4, A3, B5, B4, Statement, Executive, Letter, Legal, 11×17, 12×18, SRA3, 13×19, K8, K16, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS (Indian Legal), 4×6", 5×7", 8×10", 10×12", 13×19", COM10, Monarch, ISO-C5, DL, Përmasa të personalizuara (deri në 330,2×711,2 mm ose 330,2×482,6 mm)

Ekspozimi i kopjeve

9 nivele

Shpejtësia e kopjimit

Dokument (A4/LTR)

Metoda origjinale e Canon/në një anë: 50 faqe/min (Col, B/W)13

Koha e kopjimit të parë

Dokument : me ngjyra

sFCOT/në një anë: afro 5,8 sek 14

Magnification

25-400% (me rritje 1%)

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

DËRGO

Protokolli i komunikimit

FTP (TCP/IP), SMB (TCP/IP), SMTP

Madhësia Maksimale e Dokumentit

(Njëlloj si funksioni i kopjimit)

Adresari

300 adresa

Rezolucioni i dërgimit

204dpi x 196 dpi, 300dpi x 300dpi

Formati i skedarit

Një faqe e vetme: TIFF (MMR), PDF, JPEG

Shumë faqe: TIFF (MMR), PDF

Gjuhët e mbështetura nga printeri

UFR II / PCL6 (XL+5c15) / Adobe PostScript (të gjitha standardet)

Rrjeti

LAN me tela

Tipi i rrjetit: 1000 Base-T/ 100Base-TX/ 10Base-T

Shpejtësia e të dhënave: 1Gbps(1000Mbps)/100Mbps/10Mbps

LAN pa tela

Tipi i rrjetit: IEEE 802.11 b/g/n

Brezi i frekuencës: 2,4 GHz

Rrezja: në ambiente të brendshme 50 m16

Siguria: Modaliteti i infrastrukturës; 128 (104)/ 64 (40) bit WEP, WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES) Modaliteti i pikëhyrjes; WPA2-PSK (AES-CCMP)

Lidhje e drejtpërdrejtë (LAN pa tela)

I disponueshëm

Sistemi operativ

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 

Windows 7 - Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate 

Windows 8.1 - 8.1 / Pro / Enterprise 

Windows 10 - Home / Pro / Enterprise 

Windows Server 2008 - Standard (x86/x64) / Enterprise Edition (x86/x64) / Datacenter (x86/x64) 

Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 


Mac: 

V10.16.0: OS 10.8 deri 10.13 (nuk pajtohet me 10.14) 

V10.17.0: OS 10.8 deri 10.14 (nuk pajtohet me 10.15)

Zgjidhje printimi

Canon Print Business

I disponueshëm

Shërbimi i printimit i Canon

I disponueshëm

Mopria

I disponueshëm

Apple Air Print

I disponueshëm17

Printimi me Re i Google

I disponueshëm18

Printim direkt nga memoriet (memorie USB)

Formati i përputhshëm: Në përputhje me USB 2.0

Formati i skedarit : JPEG/TIFF/PDF

Specifikime të tjera

Paneli i përdorimit

Ekrani: LCD(5,0 inç/TFT me ngjyra)

Gjuha: 35 gjuhë që mund të zgjidhen: japonisht/anglisht/ gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/katalanisht/arabisht/malajzisht/baskisht/tajlandisht/vietnamisht

Ndërfaqja

Porta USB për memorien USB: USB 2.0 Hi-Speed

Porta USB për kompjuter PC: USB 2.0 Hi-Speed

Për telefon: në dispozicion

Për linjë telefonike: në dispozicion

Mjedisi i përdorimit

Temperatura; 5 deri në 35C (41 deri në 96F)

Lagështia: 20 deri në 90% RH (pa kondensim)19

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura; 15 deri në 30C(59 deri në 86F)

Lagështia: 20 deri në 85% RH (pa kondensim)20

Energjia

AC 100-240V 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Kopjimi/printimi: afro 110W21 

Gatishmëria: afro 55W22 

Në gjumë: Afro 1,9 W23

Fikur: afro 0,1W24

Konsumi maksimal i energjisë: Afro 300W

Konsumimi tipik i energjisë (TEC)

Rreth 1,25kWh/javë25

Cikli i punës

100 000 faqe

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

1000 deri në 5000 faqe

Përmasat (Gj x Th x L)

Konfigurimi standard (GjexThexLa) : 560mm(Gje) x 590mm(The) x 880mm(La)
22,1"(Gje) x 23,3"(The) x 34,7"(La)

Me piedestalin opsional (GjexThexLa) : 588mm(Gje) x 590mm(The) x 1133mm(La)
23,2"(Gje) x 23,3"(The) x 44,7"(La)

Hapësira maksimale (GjexThexLa) : 925mm(Gje) x 1208mm(The) x 1487mm(La)
36,5"(Gje) x 47,6"(The) x 58,6"(La)

(*ADF i hapur në 60°)

Pesha (duke përfshirë kokën e printimit)

Rreth 81,5kg

(Afro 179,1lb)

(Opsion) Njësia e furnizimit të kasetës CF10 (Kaseta 3, 4)

Madhësia, pesha, kapaciteti i materialit

Tipi: Letër e hollë (52-63g/m2), letër e thjeshtë (64-105g/m2), letër e trashë (106-220g/m2), letër me ngjyra (64-82g/m2), letër e ricikluar (64-105g/m2), letër me lidhje (83-99g/m2)

Madhësia: A5, A4, A3, B5, B4, deklaratë, ekzekutive, letër, ligjore, 11×17, K16, K8, Foolscap/Folio, Oficio, G-Letter, A-Letter, G-Legal, A-Foolscap, B-Oficio, M-Oficio, E-Oficio, A-Oficio, F4A, FS(ligjore indiane)

Energjia

Ofrohet nga njësia kryesore

Përmasat/pesha

560mm x 590mm x 253 mm (GjexThexLa)

22,1"(Gje) x 23,3"(The) x 10,0"(La),

Rreth 19 kg, afro 41,2 lb

 1. Shpejtësia e printimit bazohet në ISO/IEC 24734. Matur në modalitetin e parazgjedhur (Modaliteti i përgjithshëm: 600dpi) dhe llogaritur me metodologjinë origjinale të Canon. Shpejtësia e printimit varet në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, përmbajtjes së dokumentit, modalitetit të printimit, tipit të medias, peshës dhe kasetës së përdorur etj.
 2. Shpejtësia e printimit bazohet në ISO/IEC 24734. Matur në modalitetin e shpejtë (Modaliteti i dokumenteve të zyrës: 300dpi) dhe llogaritur me metodologjinë origjinale të Canon. Shpejtësia e printimit varet në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, përmbajtjes së dokumentit, modalitetit të printimit, tipit të medias, peshës dhe kasetës së përdorur etj.
 3. Shpejtësia e printimit bazohet në ISO/IEC 24734. Matur në modalitetin e parazgjedhur (Modaliteti i përgjithshëm: 600dpi) dhe llogaritur me metodologjinë origjinale të Canon. Shpejtësia e printimit varet në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, përmbajtjes së dokumentit, modalitetit të printimit, tipit të medias, peshës dhe kasetës së përdorur etj.
 4. Shpejtësia e printimit (FPOT) bazohet në ISO/IEC17629. Shpejtësia e printimit varet në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, përmbajtjes së dokumentit, modalitetit të printimit, tipit të medias, peshës dhe kasetës së përdorur etj.
 5. Shpejtësia e printimit (FPOT) bazohet në ISO/IEC17629. Shpejtësia e printimit varet në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, përmbajtjes së dokumentit, modalitetit të printimit, tipit të medias, peshës dhe kasetës së përdorur etj.
 6. Me parametrin e përshtatur, kaseta 1 mbështet 90,0 x 190,0 mm deri në 216,0 x 297,0 mm. kaseta 2, 3 dhe 4 mbështet 139,7 x 210,0 mm deri në 297,0 x 431,8 mm
 7. Në varësi të rajoneve, specifikimi i madhësisë së përshtatur mund të jetë i ndryshëm. Referojuni "Madhësisë maksimale të medias".
 8. Kur gjerësia e letrës është më e madhe se 318,9 mm, margjina majtas dhe djathtas janë më të gjata se 4 mm.
 9. Kaseta 2 dhe 3 mbështesin letrën e trashë (106-220g/m2), por kaseta 4 mbështet vetëm 106-163g/m2
 10. Rezolucioni optik bazohet në ISO/IEC 14473. Kjo është shpejtësia maksimale e kampionimit kur skanoni origjinalin.
 11. Kur skanoni me rezolucion të lartë, madhësia e zonës së skanimit mund të jetë e kufizuar.
 12. Koha mesatare e kopjimit nga ADF. Caktoni origjinalin në ADF dhe matni kohën nga shtypja e butonit të skanimit deri në daljen e letrës së kopjuar.
 13. Shpejtësia e kopjimit bazohet në Metodën origjinale të Canon. Me grafikun origjinal të Canon, ekzekutoni kopjimin e vazhdueshëm dhe llogaritni kopjimin e faqeve për minutë.
 14. Koha e daljes së kopjes së parë bazohet në ISO/IEC 29183.
 15. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 16. Disa njësi të fazave të hershme mund të kërkojnë përditësimin e firmuerit për ta bërë Air Print të disponueshëm.
 17. Disa njësi të fazave të hershme mund të kërkojnë përditësimin e firmuerit për ta bërë Air Print të disponueshëm.
 18. Disa njësi të fazave të hershme mund të kërkojnë përditësimin e firmuerit për ta bërë Air Print të disponueshëm.
 19. Cilësia e printimit mund të jetë më e ulët në varësi të mjedisit të punës.
 20. Cilësia e printimit mund të jetë më e ulët në varësi të mjedisit të punës.
 21. Vlera referencë matur me metodën origjinale të "Canon" në bazë të modaliteteve të punës në programin "International ENERGY STAR". Kjo mund të ndryshojë në varësi të strukturës suaj.
 22. Vlera referencë matur me metodën origjinale të "Canon" në bazë të modaliteteve të punës në programin "International ENERGY STAR". Kjo mund të ndryshojë në varësi të strukturës suaj.
 23. Vlera referencë matur me metodën origjinale të "Canon" në bazë të modaliteteve të punës në programin "International ENERGY STAR". Kjo mund të ndryshojë në varësi të strukturës suaj.
 24. Vlera referencë matur me metodën origjinale të "Canon" në bazë të modaliteteve të punës në programin "International ENERGY STAR". Kjo mund të ndryshojë në varësi të strukturës suaj.
 25. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë në mënyrë të vazhdueshme mes modaliteteve të punës, pasiv dhe fikur për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin pasiv ose fikur për 2 ditët e mbetura brenda së njëjtës javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas zgjedhjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC të rregulluar sipas Programit ndërkombëtar ENERGY STAR.