PRODUKTET

Printerët inkjet të biznesit të serisë Canon WG

Pajisje me shumë funksione MFP A3 me shpejtësi të lartë dhe nivel të ulët të mirëmbajtjes për kompanitë e vogla dhe të mesme me kërkesa të larta

Kërkoni informacione

canon-wg-series-top

Të shpejtë, kompaktë dhe të lehtë në mirëmbajtje

Një mori printerësh inkjet të shpejtë A3 për kompanitë e vogla dhe të mesme

Rezultate ultra të shpejta

Siguroni printime me shpejtësi të lartë me deri në 80 faqe në minutë* dhe skanime të shpejta me funksionalitetin e njësisë ADF

* 300 dpi, 70 faqe në minutë për WG7540

Vërtet pajisje të gjithanshme

Printoni, kopjoni, skanoni dhe dërgoni fakse* në A3 dhe ruani kontrollin me një ekran intuitiv me prekje 5 inç

* Faksi vetëm për WG7550F

canon-wg-series-top-print-tray

Rendiment i jashtëzakonshëm

Zbuloni se si shpejtësia, cilësia dhe komoditeti ndërthuren për një rendiment vizionar. E projektuar për të siguruar printime në A3, kjo seri vërtet e gjithanshme mund të përballojë çdo kërkesë të bizneseve të vogla.

Nivel i ulët i mirëmbajtjes

Pak pjesë të zëvendësueshme dhe furnizimi i letrës me lehtësi për kohë funksionale maksimale dhe kosto të ulëta të mirëmbajtjes

Edhe fishekët bojës dhe të mirëmbajtjes mund të arrihen me lehtësi nga paneli i përparmë.

Lidhje të qarta

Lidhuni me Wi-Fi* dhe printoni me "Mopria (Android)", "Apple AirPrint (iOS)" ose aplikacionin për celular "Canon PRINT Business"

* Jo për WG7540

canon wg series connectivity

Edukimi

Me përdorim të lehtë, efikasitet në kosto dhe mundësi lidhjeje – një printer boje me ngjyra, formati A3, për biznesin, për printime në volume dhe shpejtësi të larta.

Financë

I shpejtë, preciz dhe me mirëmbajtje të lehtë – një printer boje me ngjyra, formati A3, për biznesin, për rendiment të cilësisë së lartë.

Imobiliare

Kompakt, i gjithanshëm dhe punëtor i thekur – një printer boje me ngjyra, formati A3, për biznesin, për përdorim me një larmi të gjerë materialesh.

Specifikimet kryesore

Icon 01

Deri në 80 faqe/min*

*70 faqe në minutë për WG7540 (300 dpi draft)

Icon 02

Shumë funksione në A3

Printim, kopjim, skanim dhe faks*
* Faksi vetëm për WG7550F

Icon 03

Lidhje pa tela

Wi-Fi*, "Mopria", "Apple AirPrint", aplikacioni "Canon PRINT Business"
* Jo për WG7540

Icon 04

Koka e linjës FINE

Koka e printimit zgjatet në gjerësinë e plotë të faqeve për të siguruar shpejtësi super të shpejta të printimit

Spec_icon_05

Me një kalim të vetëm në dy anë

Skanon të dyja anët në të njëjtën kohë me 65 ipm

Spec_Icon_06

Kapaciteti i lartë i letrës

Mban deri në 2250 fletë

Spec_Icon_07

Printoni dhe skanoni drejtpërdrejt me USB

Porta e përshtatshme USB 2.0

Spec_Icon_08

Dizajni me mundësi shërbimi nga ju

Lehtësi në mirëmbajtje - vetëm 1 pjesë për ndërrim

Specification-Icons - Header Image

Printerë inkjet të shpejtë dhe të gjithanshëm

Maksimizoni kohën e përdorimit dhe ulni kostot me serinë WG

Materiale konsumi dhe të tjera

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË