STINA E DHURATAVE NGA CANON ËSHTË KËTU!
alt text goes here

KRIJONI KUJTIME TË BUKURA. ME NJË KLIKIM TË VETËM.

Stina e dimrit është plot festa! Kemi përgatitur për ju dhe për të dashurit tuaj dhuratat më interesante që mund të zgjidhni, që të jeni në gjendje të kapni kujtimet e bukura dhe të kënaqeni në këtë periudhë të veçantë të vitit.

KRIJONI KUJTIME TË BUKURA. ME NJË KLIKIM.

Canon EOS 250D. DSLR më i lehtë me ekran të lëvizshëm, me formë ergonomike klasike dhe teknologjinë më të fundit. Fotot mahnitëse dhe filmat 4K bëhen dhe shpërndahen me lehtësi me veçoritë e lidhjeve inteligjente.

Zbulo më shumë
KRIJONI KUJTIME TË BUKURA. ME NJË KLIKIM

Performancë DSLR e shpejtë që ju çon më afër

Një ekuilibër perfekt shpejtësie, cilësie imazhi dhe portabiliteti - ideale për t'iu afruar natyrës dhe për të fotografuar sportet me lëvizje të shpejta.

Zbulo më shumë
Performancë DSLR e shpejtë që ju çon më afër

MJET I FUQISHËM QË BËN GJITHÇKA.

Kamerë pa pasqyrë për foto dhe video praktike me regjistrim 4K, me ekran të lëvizshëm me prekje, me sensor 24.1MP dhe Dual Pixel CMOS AF.

Zbulo më shumë
MJET I FUQISHËM QË BËN GJITHÇKA.

Oferta është e vlefshme nga 1.12.2020 deri në 31.1.2021 për të gjithë partnerët e miratuar për sa kohë zgjat stoku. Zbatohen disa rregulla dhe kushte.

Lista e plotë e produkteve pjesëmarrëse

DSLR

Shuma e kthimit të menjëhershëm të parave (Lek)

EOS 90D të gjitha kitet 12.300
EOS 850D të gjitha kitet 6.150
EOS 250D të gjitha kitet 6.150
EOS 2000D të gjitha kitet 2.460

BLIC


Speedlite 430EX III-RT 2.460
Speedlite 470EX AI 3.690
Speedlite 600EX II-RT 4.920

KAMERA KOMPAKTE


Powershot G1x Mark III 8.610
Powershot G7x Mark II 3.690
Powershot G7x Mark III 6.150
Powershot G9x Mark II 3.690

KAMERAT EOS M MIRRORLESS


EOS M50 të gjitha kitet 6.150
EOS M200 të gjitha kitet 6.150

LENTE


EF-M 22mm f/2 STM 2.460
EF-M 11-22 f/4-5.6 IS STM 4.920
EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM 4.920
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM 4.920
EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM 4.920
EF-M 32mm f/1.4 STM 4.920
EF 14mm f/2.8L II USM 24.600
EF 24mm f/1.4L II USM 18.450
EF 35mm f/1.4L II USM 18.450
EF 85mm f/1.4L IS USM 18.450
EF 135mm f/2L USM 12.300
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM 2.460
EF 16-35mm f/4L IS USM 4.920
EF 16-35mm f/2.8L III USM 18.450
EF 11-24mm f/4L USM 24.600
EF 24-70mm f/4L IS USM 7.380
EF 24-70mm f/2.8L II USM 24.600
EF 70-200mm f/4L IS II USM 12.300
EF 70-200mm f/2.8L IS III USM 24.600
RF 50mm f/1.2 L USM 24.600
RF 85mm f/1.2L USM 24.600
RF 28-70mm f/2 L USM 36.900
RF 15-35MM F2.8L IS USM 24.600
RF 24-70MM F2.8L IS USM 24.600
RF 24-105mm F4-7.1 IS STM 6.150
RF 24-105mm F4L IS USM 12.300
RF 24-240mm F4-6.3 IS USM 9.840
RF 70-200mm F2.8L IS USM 30.750

Zbatohen rregulla dhe kushte

Oferta është e vlefshme me partnerë të dedikuar. Shiko listën e plotë të partnerëve këtu:

Video Mobile
Neptun