Woman hit by snowball
alt text goes here

Çdo kamerë Canon vjen me 80 vite eksperiencë

Të gjitha kamerat Canon janë përsosur nga dekada ekspertize në fotografi.

Ofertat e sezonit të dimrit

Tregoni historinë tuaj tjetër në mënyrën tuaj

Eksploroni uljet tona të dimrit për disa nga ofertat më të mira të kamerave dhe printerëve për këtë sezon si dhe ide për dhurata për Krishtlindje

Kamerat

Printerë

Christmas Gift Ideas

Find the perfect gift for a loved one or treat yourself to a new adventure, it’s time to tell your next story.

Shop Now

Cat next to christmas tree wearing a paper crown

Krijimtaria për Krishtlindjet është gati

Dimri është një periudhë magjike, prandaj pse nuk e bëni edhe më të veçantë këtë vit duke e bërë krijues? Regjistroni stinën festive me fotografi argëtuese dhe lodra dhe dekorime praktike, për ta bërë këtë dimër një kohë të çmuar për ju dhe të dashurit tuaj.

Winter Cashback

Make the most of your Canon’s cashback offers this winter.

Find out more

Girl iceskating and jumping

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur një kamerë?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Hands holding up Canon camera

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

ABONOHU

  • Canon
  • Ofertat e sezonit të dimrit dhe ide për dhurata për Krishtlindje