Woman hit by snowball
alt text goes here

Shkrepni bukurinë e dimrit me "Canon"

Nga malet me dëborë te festimet e stinës, kamerat dhe printerët e "Canon" ju ndihmojnë të shkrepni kujtime të çmuara të dimrit.

Zgjidhni "Canon" këtë dimër

Shkrepni poza të bukura, me çfarëdo kohe e subjekti.

Stinë e re, mrekulli të reja

Shfaqje mahnitëse fishekzjarrësh, ngjyrat e ndezura të sezonit festiv – bëhuni krijues këtij dimri me këto kamera të lehta në përdorim.

Winter 2019_KAREN_Father and child cuddle outdoors under

Gati videoblogun për dimrin

Qoftë nëse filmoni pushimet dimërore apo nëse u dërgoni urime festive të dashurve tuaj, ka një kamerë të posaçme për ju.

Winter 2019_VLOGGERS_Young couple take selfie on mountain

Përmasa xhepi por e fuqishme

Pozat e detajuara dimërore janë të thjeshta me zmadhimin optik 40-fish, të gjitha brenda një kamere me përmasa xhepi.

Winter 2019_VLOGGERS_Young couple take selfie on mountain

Shkrepni e shpërndani

Bëjini kujtimet e pushimeve me kamerat dhe printerët që mund t'i përdorni kudo që të ndodheni. Merrni shenjë, shkrepni e printoni, dhe shpërndajini shpejt e lehtë me familjen dhe shoqërinë.

Winter 2019_GEN Z_Girl friends blow snow into camera_(C)

Frymëzimi i dimrit

Shfaqni të gjithë artikujt

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur një kamerë?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Hands holding up Canon camera

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

ABONOHU