Zgjidhjet Canon për bizneset

Produktet dhe shërbimet Canon për bizneset ju ofrohen duke blerë direkt nga Canon-i ose nëpërmjet partnerëve të autorizuar të biznesit të Canon-it.

Kini parasysh se kompania Axis Communications e Canon Group është përgjegjësi tani për shitjet dhe mbështetjen për kamerat e rrjetit të Canon ›

Albania

KompaniaPhoenix
AdresaRr. Gjin Bue Shpata, P.5
Mbrapa St. Dinamo
Tirana
1000
Albania
Telefoni(+355) 04 2245920
Faks(+355) 04 2245920
Emailinfo@phoenix-alb.com
Faqja e internetitwww.phoenix-alb.com

Zgjidhjet

Akreditimet
Printerët e formatit të madh

Zgjidhje për formate të mëdhaKompaniaDuna Sh.p.k.

Rruga Donika Kastrioti
Pallati 14, Kati i parë
Tirana 1000
Albania
Telefoni(+355) 69-401-3739
Faqja e internetitwww.duna.al
Emailinfo@duna.al

Zgjidhjet
Printerë të formatit të madh
Printerë dhe fakse me laser
Printerë të zyrave (MFP)
Printerët zyrash me ngjyra
Skanerë për biznesinBT Solutions

KompaniaBT Solutions
AdresaRr. Haxha Tahsin 62/5
Tirana 1001
Albania
Emailinfo@btsolutions.al
Faqja e internetitwww.btsolutions.al
Zgjidhjet
Printerët e zyrave (MFP)
Printerë zyrash me ngjyra
Printerë dhe fakse me laser
Projektorë multimedia
Akreditimet
Zgjidhjet e skanimit
Kosovo

KompaniaInfocom
AdresaKroi i Bardhë Nr.14 Dardani
1000 Prishtina
Kosovë
Telefoni+(381) 38 551 895
Emailsales@infocom-ks.com
Faqja e internetitwww.infocom-ks.com
Zgjidhjet


Akreditimet
Printerët e zyrave (MFP)
Printerë zyrash me ngjyra
Printerë dhe fakse me laser
Printerë prodhimi
Printerë prodhimi me ngjyra
Printerë të formatit të madh
Kontrollues me ngjyra dhe procesorë RIP
Skanerë biznesi
Softuerë të menaxhimit të informacionit
Softuerë të menaxhimit të printimeve dhe rezultateve

Imazhe të përparuara për zyra
Printime të përparuara prodhimi
Zgjidhje për skanime
Zgjidhje të formatit të madh


spacer
					image