hero
alt text goes here

MULTIPURPOSE
VIDEOKAMERAT

Videokamera kompakte, të lehta dhe praktike, ideale për një sërë përdorimesh të posaçme.

Tejet të konfigurueshme me ndërfaqe të ndryshme

Nëpërmjet prakticitetit tyre të pabesueshëm plus rezultateve të cilësisë së lartë dhe fleksibilitetit për sa i përket konfigurimit, instalimit dhe komandimit, këto videokamera shumëfunksionale u japin dimensione të reja përdorimit në kushtet e dokumentareve të faunës dhe të natyrës, skenave të teatrit, studiove dhe regjistrimeve e vrojtimeve në distancë.

feature

ME20F-SHN

Kjo kamerë profesionale rrjeti ofron video me ngjyra në HD të plotë edhe në kushte errësire thuajse të plotë, me një ISO maksimale përtej 4 milionëve falë sensorit 2.26MP CMOS me kuadër të plotë.

feature

Gamë e plotë

Konfigurime krijuese

Zgjeroni krijimtarinë falë bashkueses EF me Cinema Lock, që mbështet një larmi objektivash të pajtueshëm Canon EF/EF-S. Integrohuni lehtësisht në flukse pune me lidhje të shumta* si p.sh. dalje HDMI, fole Genlock dhe 3G/HD-SDI.
*Në varësi të modelit

Creative configurations

Ndërfaqe multikomanduese

Konfiguroni dhe përdoreni kamerën siç dëshironi, falë ndërfaqeve të shumta të telekomandimit* duke përfshirë opsionet e foleve 2,5 mm, RS422 dhe Ethernet.
*Në varësi të modelit

Multi control interface

Të vogla dhe praktike

Këto kamera të vogla dhe të lehta në peshë me pika montimi nga lart dhe poshtë, mund të instalohen me lehtësi në pika të vështira dhe janë ideale për përdorime të posaçme, falë funksioneve të tyre unike* si p.sh. ISO ultra e lartë, shikimi infrakuq, Ethernet dhe vetëfokusimi i avancuar.
*Në varësi të modelit

Small and flexible

Produktet që kanë lidhje

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.