Canon DP-V2421

Ekran reference HDR4K 24" me ndriçim të lartë me 12G-SDI dhe funksionet e zgjeruara për 4K.

Kërkoni informacione

Galeria

Ekran reference HDR 4K 24" për përdorime të gjithanshme në prodhimin HDR 4K

Një ekran me ndriçim të lartë 1200 cd/m2 me hyrjet 12G-SDI dhe HDMI, me mbështetjen e funksioneve HDR EOTF dhe funksionet e zgjeruara në përputhje me HDR.

Shikoni specifikimet e plota

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K resolution

Rezolucioni 4K (4096 x 2160)

UHD resolution

Rezolucioni UHD (3840 x 2160)

DCI resolution

Rezolucioni DCI (2048 x 1080)

Supporting multiple EOTFs including PQ and HLG

Mbështeten shumë funksione EOTF duke përfshirë PQ dhe HLG

Supporting 4 x 4K/50P single cable inputs

Mbështeten 4 hyrje kabllosh teke 4K/50P

Shikoni specifikimet e plota

specifications

Produktet e lidhura

Aksesorë opsionalë