legria family video cameras

Videokamerat kompakte LEGRIA për familjet

Shkrepni dhe ndani filmime me cilësi mahnitëse, të bukura, të qëndrueshme, Full HD me gamën LEGRIA HF G të videokamerave kompakte.

Stabilizues inteligjent optik i imazhit

IS inteligjent ndihmon për të siguruar video të mprehta, të detajuara - kështu mund të përqendroheni në regjistrim. Zbulon automatikisht skenën dhe zgjedh saktësisht cilësimet e duhura të stabilizuesit të imazhit nga 4 modalitete për të kundërvepruar me lëvizjet dhe për të mos lejuar turbullimin.

Regjistrim me cilësi të shkëlqyer

Provoni më të mirën e Full HD me regjistrim në 50 kuadro në sekondë që siguron që edhe subjektet që lëvizin shpejt të jenë të pastra dhe të qarta.

highest quality recording
baby mode video cameras

Lëvizje magjike të bebeve

Kapni hapat e parë të fëmijës tuaj, fjalët e para - dhe një sërë momentesh të tjera kyçe - me Baby Mode të avancuar. Mund të krijoni albume të bukura për deri në tre fëmijë dhe regjistrimi do të ruhet automatikisht në albumin e zgjedhur.

Shikoni videon

Ndihma e Kuadrimit të Zmadhimit

Kur përdorni zmadhimin e madh, mund të humbini me lehtësi subjektin, prandaj Zoom Framing Assist ju ndihmon të mos i humbni nga sytë dhe e bën të lehtë ta ndiqni aksionin. Subjektet e humbura gjenden përsëri me shtypjen e vetme të një butoni dhe pastaj rikthehet zmadhimi i mëparshëm.

zoom framing assist

Regjistroni video të jashtëzakonshme

Është e thjeshtë t'i bëni që filmat tuaj të tingëllojnë aq mirë sa edhe duken me Zgjedhjen e Audios për Skenën dhe një mikrofon të integruar të zmadhimit me ndjeshmëri të lartë. Mund të zgjidhni mes 5 metodave të skenës, si muzikë ose të folur, dhe konfigurimet e audios optimizohen automatikisht.

audio scene select