Canon’s Sustainability Approach

Metoda e qëndrueshmërisë së Canon

Metoda jonë ndaj Qëndrueshmërisë është projektuar për të trajtuar çështje që kanë më shumë ndikim në aftësinë tonë për të rritur fuqinë pozitive të shërbimeve dhe teknologjisë së imazheve.

Strategjia jonë

Mësoni për strategjinë tonë të qëndrueshmërisë, duke përfshirë se si i kemi identifikuar dhe i kemi kategorizuar çështjet tona kryesore.

Shkarkoni në PDF

compass-and-map-in-hand-of-person

Rendimenti ynë

Mësoni për objektivat që kemi caktuar për përmirësimin e rendimentit tonë për Qëndrueshmërinë deri në vitin 2020.
Rendimenti ynë për qëndrueshmërinë ka bërë të mundur tashmë që të ruajmë vlerësimin EcoVadis Gold për vitin e katërt radhazi.

Rendimenti i qëndrueshmërisë

race-track

Klientët tanë

Iniciativat tonë të qëndrueshmërisë janë projektuar për të maksimalizuar vlerën që sjellim për klientët tanë. Shikoni se si po e realizojmë këtë.

Shkarkoni në PDF

Key-Solution-2_570x652

Canon në nivel global

Strategjia e qëndrueshmërisë e Canon në EMEA ka kontribut në metodën globale të Canon për qëndrueshmërinë, e cila shpjegohet në raportin më të fundit global të Canon për qëndrueshmërinë.

Shikoni strategjinë

Raporti i qëndrueshmërisë

canon-global

Respektimi i rregullave dhe politika

Strategjia jonë e qëndrueshmërisë bazohet në sigurimin e atyre që ne i quajmë "bazat e shkëlqyera", që mbulojnë të gjitha fushat e respektimit të rregullave dhe certifikimit në fjalë. Ne kemi zhvilluar po ashtu politika për të siguruar përmirësimin e vazhdueshëm të menaxhimit të ndikimeve tona sociale dhe mjedisore:

Lexoni më shumë