AKTIVITET VIRTUAL: 1–4 SHTATOR 2021

CANON STUDENT DEVELOPMENT PROGRAMME

Aplikimet për seancat e shqyrtimit të katalogëve të Canon Student Development Programme 2021 janë mbyllur tani. Por, mund të vijoni për t’u regjistruar në programin tonë emocionues me seminare me këshilla dhe njohuri praktike nga fotografë, redaktorë dhe ekspertë prestigjiozë të sektorit. Do të keni edhe mundësinë për t’i parë seancat virtuale të shqyrtimit të katalogëve në grup gjatë 1–4 shtator. Mësoni më shumë i pari dhe regjistrohuni tani!
Canon Student Development Programme

CANON STUDENT DEVELOPMENT PROGRAMME

Para se të fillojmë

2020 shënoi edicionin e parë digjital të Canon Student Development Programme gjatë festivalit ndërkombëtar të fotoreportazhit, "Visa pour l’image". 230 studentë, mbi 40 shtetësi, nga më shumë se 100 fakultete dhe universitete, u zgjodhën për të marrë pjesë në aktivitetin virtual. Programi i vitit 2020 ishte përplot me bisedime në internet, seminare dhe shqyrtime virtuale të katalogëve, me disa nga emrat më me ndikim në botën e fotografisë. Programi unik katërditor është rikthyer dhe fillon në shtator 2021.

Canon Student Development Programme

Gjatë aktivitetit virtual, zhvilloni aftësitë tuaja, zbuloni pamje mahnitëse dhe shqyrtoni katalogët tuaj nga fotografë me famë botërore dhe redaktorë frymëzues.

 • Canon Student Development Programme - mentorimet

  PËRGATITJA E KATALOGUT

  Mentorimi i fotografisë

  Studentët e zgjedhur do t'i bashkohen një mentori profesionist ndërmjet korrikut dhe gushtit 2021, për dy seanca përgatitore të katalogut në internet.

 • Canon Student Development Programme - komente të katalogut virtual

  MËSONI NGA PROFESIONISTËT

  Shqyrtime virtuale të katalogëve

  Në shtator studentët do të paraqesin katalogun e tyre në një seancë shqyrtimi në grup për të marrë përshtypjet nga profesionistët e sektorit dhe kolegët e tyre.

 • Canon Student Development Programme - përfaqësuesit e nderit të Canon

  FRYMËZOHUNI

  Përfaqësuesit e nderit të "Canon"

  Përfaqësuesit e nderit të Canon dhe diplomantët e mëhershëm do të paraqesin punimet dhe përvojat e tyre profesionale për të ofruar frymëzim.

 • Canon Student Development Programme - seancat e pyetje-përgjigjeve

  SEANCAT E PYETJE-PËRGJIGJEVE

  Leksione në internet

  Fotografët e mirënjohur dhe redaktorët frymëzues do të tregojnë rrëfimet dhe vizionin e tyre për prirjet e sektorit.

 • REGJISTROHUNI TANI

  Dëshironi të merrni pjesë?

  Aplikimet për seancat e shqyrtimit të katalogëve për Canon Student Development Programme 2021 janë mbyllur tani, por ju mund të merrni ende pjesë në programin tonë tërheqës. Regjistrohuni në Future Focus për të shënuar interesin tuaj në programin tonë të seminareve, për akses në mentorime profesionale, ulje ekskluzive dhe aktivitete të tjera të drejtpërdrejta.

  Cilat janë hapat e radhës?

  Shikoni më poshtë datat kryesore të Canon Student Development Programme.

 • Canon Student Development Programme - kriteret e regjistrimit

  1 PRILL 2021

  Kriteret e pjesëmarrjes

  Aplikimet për seancat e shqyrtimit të katalogëve për Canon Student Development janë mbyllur tani, por ju mund të përfshiheni ende në programin tonë të seminareve. Regjistrohuni tani për të qenë të përditësuar për seminaret frymëzuese të internetit që do të transmetojmë gjatë aktivitetit.

 • Canon Student Development Programme - zgjedhja e studentëve

  16 QERSHOR 2021

  Zgjedhja e studentëve

  Një panel i përkushtuar i ekspertëve të sektorit do të shqyrtojë katalogët e dorëzuar dhe do të përzgjedhë studentët pjesëmarrës deri më 16 qershor.

 • Canon Student Development Programme - hapat e radhës

  18 QERSHOR 2021

  Hapat e ardhshëm

  Më 18 qershor, 250 studentë do të njoftohen dhe do t'u kërkohet të konfirmojnë pjesëmarrjen deri më 30 qershor.

  Udhëzimet e aktiviteteve do t'u dërgohen studentëve pjesëmarrës në korrik. Këto udhëzime do të ndihmojnë studentët e përzgjedhur të përgatisin katalogët e tyre, përpara shqyrtimeve në grup, gjatë aktivitetit në internet në shtator 2021.

 • Canon Student Development Programme - siguroni vendin tuaj

  30 QERSHOR 2021

  Siguroni vendin tuaj

  Studentët e përzgjedhur do të duhet të ofrojnë dëshmi të identitetit. Dëshmia e regjistrimit në vitin akademik 2020-2021 ose akreditimi nga agjencitë dhe revistat.

  Kjo duhet të dorëzohet deri më 30 qershor 2021.

 • Canon Camera

  STUDENT DEVELOPMENT PROGRAMME

  Canon Future Focus

  Programi për studentët ka si fokus shndërrimin juaj në profesionistë Kontrolloni këtu për përditësime rreth aplikimit për të qenë përfaqësues i studentëve, ulje për kompletet dhe kalendarin tonë të aktiviteteve.

  Nga ekspozitat frymëzuese dhe bisedat informuese deri te demonstrimet e produkteve dhe më tej, këtu do të gjeni të gjitha historitë më të mira në lidhje me Canon nga aktiviteti i Perpinjanit.

 • ARTIKULLI

  Si të negocioni me fotoredaktorët - këshilla të profesionistëve të fushës

  Dëshironi të publikoheni? Tre fotoredaktorë profesionistë zbulojnë çfarë duhet dhe s'duhet të bëni për negocime të suksesshme të reportazheve.

 • ORGANIZIME

  Ekspertët tregojnë se si të bëni përshtypje me katalogun tuaj të punimeve fotografike

  Një redaktore e lartë reviste ofron këshillat e saj për përgatitjen e katalogut ideal të punimeve fotografike, nga pamjet që zgjidhni deri te vetë dizajni i katalogut.

 • ORGANIZIME

  Pikëpamjet e studentëve për të ardhmen e fotoreportazhit

  Brezi i ri i fotoreporterëve u takua me fotografët e Magnum në Visa pour l'Image dhe shpërfaqi shpresat dhe planet për të ardhmen e tyre.

 • Organizime

  Këshilla profesionale biznesi për hyrjen në fushën e fotoreportazhit

  Fotoreporterët dhe fotoredaktorët më në zë tregojnë këshillat e tyre për të bërë karrierë në këtë fushë.

 • Organizime

  Këshilla të ekspertëve për zhvillimin dhe redaktimin reportazheve

  A e dini kur konsiderohet i plotë fotoreportazhi? Çfarë duhet për ta publikuar? Mësojeni këtu...

 • Organizime

  Sa e rëndësishme është videoja për një fotoreporter të ardhshëm?

  Me kërkesën për video gjithnjë e në rritje, si ndihet brezi i ri i fotoreporterëve për përdorimet e kësaj krijuese dhe aftësinë e tyre për ta filmuar?

 • ARTIKULLI

  Fotoreporterët debatojnë: ç'po i mban gratë jashtë profesionit?

  Në festivalin e fotoreportazhit Visa pour l'Image, tri fituese të çmimit Canon Female Photojournalist Award diskutojnë për pengesat me të cilat përballen gratë.

 • Organizime

  Kur subjektet bëhen rrëfimtarë: pa filtra

  Si Canon dhe projekti i Unfiltered i ICRC u jep njerëzve në zona të paqëndrueshme mjetet dhe trajnimin për të treguar historitë e tyre përmes fotografisë.

 • ORGANIZIME

  Pikëpamjet e studentëve për të ardhmen e fotoreportazhit

  Si ka mësuar brezi i ri i fotoreporterëve nga profesionistët aktivë në Visa pour l'Image 2018.

 • Produktet e lidhura

 • Canon Camera

  EOS R përshtatës - përshtatës lente

  Përvojë kompatibilitetin e plotë të lenteve EF dhe EF-S me gamën tonë të EOS R Adaptorë. Këto përshtatës të ndërtuar deri në fund janë të dizajnuara për performancë të qetë EOS R.

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6

  Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R

  Kamerë me pasqyrë pa tela që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe krijuesit e filmave.

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS RP

  Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.

 • Objektivat RF

  Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

  Një lente makro 35mm f/1,8 me hapje të shpejtë të diafragmës për një këndvështrim me kënd të gjerë, fokusimin nga afër dhe stabilizimin hibrid të imazhit.

 • Objektiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Një objektiv kompakt, i qetë dhe peshëlehtë 50mm RF fiks, me aperturë të gjerë f/1.8, ideal për shfrytëzimin e vizionit tuaj krijues.

 • Objektivat RF

  Canon RF 600mm F11 IS STM

  Një objektiv revolucionar supertelefoto që është kompakt e peshëlehtë, ideal për natyrën e egër, udhëtimet në natyrë apo fotografët që gjurmojnë trenat.

 • Objektiva për "EOS R"

  Canon RF 24-105mm F4L IS USM

  Lente zmadhimi 24-105mm f/4 e serisë L, e lehtë dhe e gjithanshme, me fokusin automatik të shpejtë, në heshtje dhe 5 ndalesa të stabilizimit të imazhit.

 • Objektivat RF

  Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

  Një zmadhim praktik 10-fish për sistemin "EOS R", duke ofruar fleksibilitet të jashtëzakonshëm në një objektiv të vetëm portativ.

 • Objektiva për DSLR

  EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

  Një lente me zmadhim me efektin e syrit të peshkut e serisë L që ofron një mori zgjedhjesh të kuadrit të plotë ose imazhit rrethor, si dhe një kënd të gjerë të shikimit.

 • Blic profesional

  Speedlite 600EX II-RT

  Merrni kontrollin e plotë edhe në situatat me kërkesat më të larta.

 • Transmetues me valë

  Transmetuesi Speedlite ST-E3-RT

  Aktivizoni blicet i përputhshme Speedlite me radiofrekuenca në distanca deri në 30 m.

 • Cinema EOS System

  Canon EOS C70

  EOS C70 është një kamerë RF Mount Cinema EOS e gjeneratës së re me një sensor Super 35mm DGO 4K krijuar si një urë lidhëse mes kamerave DILC dhe Cinema.

 • Cinema EOS System

  EOS C200

  Hyni në botën e filmografisë së 4K Cinema EOS me lehtësi e prakticitet maksimal në përdorim

 • Printera të fotografive profesionale

  imagePROGRAF PRO-300

  Një printer profesional tryeze "imagePROGRAF" me printime A3+ cilësie fotogalerie, me një cikël të lehtë pune për printime të cilave mund t'u besoni.

 • Printera të fotografive profesionale

  imagePROGRAF PRO-1000

  Printoni me cilësi mbresëlënëse me një sistem me 12 bojëra deri në A2.

 • XA45/XA40

  Videokamerë e serisë XA, ultrakompakte, profesionale, në madhësi pëllëmbe, me 4K, me objektiv zmadhimi optik 20-fish

 • XA55/XA50

  Videokamerë kompakte 4K me sensor CMOS tipi 1.0, me vetëfokusim "Dual Pixel CMOS", objektiv zmadhimi optik 15-fish dhe 3G-SDI (vetëm XA55)

 • Mund t'ju interesojë edhe

  Mësoni më shumë për kompletet dhe aksesorët e ndryshëm që mund t'ju ndihmojnë të shkoni nga studentë në profesionistë.