Kofax eCopy PDF Pro Office 6

Zgjidhja e thjeshtë dhe novatore për krijimin, konvertimin, redaktimin dhe sigurimin e skedarëve PDF, me aftësitë e redaktimit në mbështetje të rregullores GDPR
Kërkoni informacione

Canon Kofax eCopy PDF Pro Office 6

Softueri që çliron potencialin e vërtetë të skedarëve tuaj PDF

Ndihmësi inteligjent për skedarët PDF, i cili bën të mundur krijimin, redaktimin, shënimin dhe konvertimin e fuqishëm të dokumenteve. Shijoni një produktivitet të përmirësuar për biznesin falë teknologjisë superiore OCR dhe aftësitë e plota për përpunimin e tekstit brenda skedarëve PDF.

Nuance eCopy PDF Pro Office 6
Create a searchable PDF Create a searchable PDF

Krijoni një skedar PDF të kërkueshëm

Edit a PDF Edit a PDF

Redaktoni një skedar PDF
 

Convert a PDF Convert a PDF

Konvertoni një skedar PDF
 

Assemble a PDF Assemble a PDF

Ndërtoni një skedar PDF
 

Secure PDF Secure PDF

Skedarët PDF të sigurt

Create a fillable form Create a fillable form

Krijoni një formular të plotësueshëm

Create PDF/A compliant documents Create PDF/A compliant documents

Krijoni dokumente të përputhshme me PDF/A

Search a PDF file for patterns Search a PDF file for patterns

Kërkoni në një skedar PDF për motive

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet përkatëse