Canon CanoScan LiDE 600F Specifikimet

Tipi

Skaner Tavoline me Shtart të Shehstë

Elementi skanimit

CIS (Contact Image Sensor)

Burimi i dritës

LED

Rezolucioni optik

4800x9600dpi

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200dpi¹

Interface

USB2.0 Hi-Speed / USB

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

16 bit hyrje / 16¹/8 bit dalje

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 9sek

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

34.3 m sek/rresht (2400dpi, 4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (gri)

11.4 m sek/rresht (2400dpi, 4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

11.4 m sek/rresht (2400dpi, 4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, ngjyra)

5.6 - 223.9msek/rresht

Film Handling

Shirit 35 mm (6 kuadre, faqet nuk mbështeten)

Karakteristikat e skanimit të filmit

FARE level 3 (Film Automatic Retouching & Enhancement) me rindërtimin e ngjyrës, korrigjimit të kokrrizave, korrigjimin e dritës së pasme

Konsumi i energjisë

3W Maks, 2W Pritje

Dimensionet

286 x 409 x 43mm

Pesha

Afërsisht 2.6 kg (duke pvrfshirë FAU/drejtuesi i filmit)

Temperatura e operimit

5 ºC deri në 35 ºC

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH (20% deri në 80% RH për skanim filmi), pa formim kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

Për USB 2.0Hi-Speed ¹: Windows 2000 Pro, XP (Home/Pro/Media Center 2004): CPU: Pentium III, Celeron (566 Mhz) ose më i ri, 128MB RAM, 450MB hapësirë e lirë në disk, portë USB, fole CD ROM, Ngjyra të larta (16 bit), ekrani 1.024 x 768


Për USB (USB1.1 ekuivalent) ¹: Windows 98 ², 98SE, 2000 Pro, ME, XP (Home/Pro/Media Center 2004): CPU: Pentium II 300Mhz ose më i ri. 128 MB, 450MB hapësirë e lirë në disk, portë USB, fole CD ROM, Ngjyrë e lartë (16bit), ekran 1.024 x 768


Për USB2.0 Hi-Speed ¹: Mac OS X v10.2.8 ose më i ri: Procesor PowerPC G4/G5/Intel, 128 MB RAM, portë USB, ngjyra 32.000 ekran 1,024 x 768


Për USB (USB1.1 ekuivalent) ¹: Mac OS X v10.2.8 ose më i ri: PowerPC G3/G4/G5, 128 MB RAM, portë USB, ngjyra 32,000 ekran 1,024 x 768

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shpejtësitë e skanimit të matura në regjimin e USB 2.0 me shpejtësi të lartë. Vetëm kohë skanimi, koha e transferimit të të dhënave nuk është përfshirë

CanoScan dhe ScanGear janë marka të rregjistruara të Canon Inc.

Microsoft, Windows dhe logoja e Windows janë marka ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjiatruara të kompanive të tyre përkatëse.

Specifikimi CEL 1.0

Shënimet e fundfaqes

¹ Rezolucioni i rritur është një funksion i drajverit ScanGear CS

¹ Vetëm skanim filmi

¹ For host PC/Mac system the standard equipped USB port is supported


² ScanSoft OmniPage SE does not support Win 98 first edition