Canon CanoScan 9000F Mark II Specifikimet

Lloji

Skaner i Sheshtë me Njësi Adaptori për Filma

Skanim i elementeve

CCD me ngjyra me 12-rreshta

Burimi i dritës

LED e bardhë

Rezolucioni optik

9600×9600dpi (film)¹
4800×4800dpi (foto dhe dokument)¹

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200 dpi

Ndërfaqja

USB me shpejtësi të lartë

Shkallëzimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Shkallëzimi i skanimit (gri)

48 bit hyrje -> 16 bit (Vetëm skanim filmi) / 8 bit dalje

Madhësia maksimale e dokumentit

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Butona EZ-Scan

7 butona (PDFx4, AUTO SCAN, COPY, E-MAIL)

Shpejtësia e shikimit paraprak

Rreth 3 sek¹

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

1.2 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msek/rresht (4800dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (gri)

1.2 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msek/rresht (4800dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (B&Z)

1.2 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msek/rresht (4800dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, Ngjyra)

Rreth 7 sek¹

Film Handling

Shirit 35 mm (negativ/pozitiv): 12 kuadre
Shirit 35 mm (negativ/pozitiv): 4 kuadre,
Film me format 120 maks 6 x 22 cm (vetëm shirit filmi)

Softueri që përfshihet

ScanGear, Scan Utility, My Image Garden

Furnizimi me energji

AC 100-240V, 50/60 Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,5 W (në pezullim)
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,9 W (llamba e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,9 W (llamba e skanimit e fikur)
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 1 minutë
Skanimi: afro 15 W

Përmasat

përafër. 270 x 480 x 111mm

Pesha

përafër. 4.6kg

Intervali i punës (temperatura)

10-35 gradë C

Intervali i punës (lagështira)

10% deri në 90% RH (20% deri në 80% RH për skanim filmi), pa formim kondensimi

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 (32 dhe 64bit)
Windows 8 (32 dhe 64bit)
Windows 7 SP1 (32 dhe 64bit)
Windows Vista (32 dhe 64bit)
Windows XP SP3 (32bit)
Mac OS X 10.6.8 - 10.8

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjithë specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

CanoScan dhe ScanGear janë marka të regjistruara të Canon Inc. Microsoft, Windows, dhe logoja e Windows janë marka, ose marka tregtare të Microsoft

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473 Kur skanoni me rezolucion të lartë, madhësia e skanimit është e kufizuar (rezolucioni optik maksimal për skanimin A4 është 3800dpi).

¹ Koha e përpunimit nuk është përfshirë

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.