Canon CanoScan 9000F Mark II

CanoScan 9000F Mark II

Skanerët profesionalë për filma, foto, pamje dhe dokumente ofrojnë skanim të shpejtë dhe të lehtë me cilësi të jashtëzakonshme me ngrohje zero, përdorim me një prekje dhe korrigjim automatik të figurës.

Canon CanoScan 9000F Mark II

Përfitimet

 • Skaner profesional për filma, foto, pamje dhe dokumente
 • Skanim me cilësi të lartë: 9600x9600dpi për filma, 4800x4800dpi për foto dhe dokumente
 • Skanim i shpejtë fotosh dhe dokumentesh: afërsisht 7 sek për A4 me ngjyra me 300 dpi
 • Skanim i shpejtë filmash: afërsisht 18 sek për negativ 35mm me 1200 dpi
 • Përdorim i lehtë: rrip filmi 12x35, shina të montuara 4x35mm dhe format 120 film maks. 6x22cm (vetëm shirit filmi)
 • Korrigjim automatik i figurës: FARE e Integruar e Nivelit 2 heq pluhurin, gërvishtjet dhe korrigjon zbehjet
 • Përdorim i thjeshtë me një prekje me anë të butonave 7 EZ
 • Ngrohje zero dhe konsum më i ulët i energjisë me LED të Bardhë
 • Skanoni në shërbimin cloud Evernote ose Dropbox
 • Krijoni PDF shumëfaqëshe të sigurta

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon CanoScan 9000F Mark II

Cilësi e madhe, detaj i jashtëzakonshëm


Shijoni më të fundit në cilësinë e riprodhimit. Ky skaner profesional për filma, foto, pamje dhe dokumente ka një sensor CCD për skanim filmash deri në 9600 x 9600 dhe skanim fotosh dhe dokumentesh deri në 4800 x 4800. Sjell imazhe të me detaje të jashtëzakonshme të cilat janë ideale për zmadhim dhe printim me rezolucion të lartë, ndërsa thellësia e ngjyrës prej 48-bit siguron ripodhim të saktë të ngjyrave.

Trajtim i gjithanshëm i filmit


Mbajini nevojat tuaja të skanimit të filmave pa u munduar me adaptorin e integruar të filmit. Ai skanon film fiks 12x 35 mm dhe slajde të montuara 4x - ose pozitive ose negative - me një veprim të vetëm. Ai gjithashtu mbështet film me format 120 (maks. 6x 22 cm).

Skanim i shpejtë dhe i cilësisë të lartë


Përfitoni përmirësime dramatike në performancën produktive të skanimit. Skanoni negativin e filmit 35 mm shpejt, me afërsi 18 sekonda në 1200dpi, ose skanoni një foto ose dokument A4 me ngjyra në afërsisht 7 sekonda (300 dpi). Për më tepër filloni të skanoni menjëherë dhe të kurseni energji falë kohës zero për ngrohjen dhe konsumimin më të ulët të enerjisë me dritën e Bardhë LED. Fikja Automatike kursen energji duke e fikur automatikisht skanerin pas një periudhe të zgjedhur mospërdorimi.

Korrigjim automatik i imazhit


Riktheni filmin e gërvishtur, të dëmtuar, me pluhur dhe të venitur me lehtësi, pa përpunim manual të mërzitshëm Teknologjia unike e Canon FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 - e integruar në skaner - e bën punën për ju duke përdorur një dritë infrakuqe që skanon për difekte fizike në sipërfaqen e filmit.

Përdorim i thjeshtë me një prekje


Përdorimi është i shpejtë dhe i lehtë edhe për funksionet më komplekse. 7 butona EZ ju japin hyrje të menjëhershme te Skanimi auto, Kopjimi, Email dhe krijimi i PDF-ve me shumë faqe. Butoni 'Skanim-auto' njeh llojet e fotove, dokumenteve dhe filmave, duke siguruar cilësime të përshtatshme për skanim dhe ruajtje. Përshtatësi i integruar AC e bën njësinë më kompakte dhe zvogëlon rrëmujën mbi tavolinë.

Softueri i mençur i përfshirë


Përfitoni më shumë nga skanimet tuaja me softuerin My Image Garden dhe Scanning Utility të cilat ofrojnë një gamë të gjerë funksionesh të dobishme. Menaxhoni dosjet e skanuara dhe përdorni Rregullimin Automatik të Dokumenteve për të optimizuar daljen dhe cilësinë e imazheve ose dokumenteve finale. Konvertojini dokumentet në PDF, plotësojini me mbrojtje fjalëkalimi për të ruajtur informacionet konfidenciale.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon CanoScan 9000F Mark II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning resolution in dots per inch

Rezolucionin të skanimit në pika për inç

A4 colour document scan speed

Shpejtësi e skanimit A4 me ngjyra

Negative film scanning

Skanim Negativ film

One touch operation

Përdorimi i thjeshtë me ekranin me prekje

PDF files creation function

Funksion për krijimin skedarë PDF

Film Auto Retouching & Enhancement

Auto Film modifikim dhe përmirësimi

CCD sensor for large colour gamut

Sensor CCD për spektër të madh ngjyrash

One-stop creative software

Softuer i madh krijues

 • Skaneri

 • Kabllo USB

 • Kablli i Energjisë

 • Drejtues Filmi (shirit/montim filmi 35mm)

 • Drejtues Filmi (format Mesatar)

 • CD e Instalimit dhe Dokumentet e Printuara