CanoScan 9000F

Ky skaner për filma modern, foto dhe dokumente është projektuar për përdoruesit e filmave që gjithashtu kanë nevojë për produktivitet të gjithanshëm skanimi. Veçoritë e avancuara sigurojnë cilësi të jashtëzakonshme me shpejtësinë më të lartë.

Përfitimet

  • Skaner për film shumë të mirë, foto dhe dokumente
  • 9600x9600 dpi; thellësi ngjyre 48 bit
  • Skanim i shpejtë dokumenti, foto, filmi dhe slajdesh; Kohë zero për ngrohje
  • Softuer i modifikimit të skanimeve; 7 butona EZ; FARE
  • Auto Photo Fix II dhe Auto Document Fix

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon CanoScan 9000F

Cilësi e madhe, detaj i jashtëzakonshëm


Hidhni një hap përpara në krijimin e filmave me cilësi të lartë dhe skanimit të fotove. Sensori 9600 x 9600dpi* CCD i përdorur në CanoScan 9000F ju ofron të fundit në cilësinë e riprodhimit, duke prodhuar imazhe me detaje të jashtëzakonshme. Ato janë ideale për printim të zmadhuar dhe me rezolucion të lartë, me thellësi ngjyre 48 bit duke siguruar riprodhim të saktë ngjyrash.

Skanoni me shpejtësi të mëdha, kurseni kohë


Arrini nivele të reja në performancën e skanimit produktiv Skanoni negativin e filmit 35 mm shpejt, me afërsi 18 sekonda për kuadër (1200 dpi) ose skanoni një foto me ngjyra A4 ose dokument në afërsi 7 sekonda (300 dpi). Filloni skanimin menjëherë, pa pritur, në sajë të kohës zero të ngrohjes - dhe kurseni energji në të njëjtën kohë.

Trajtim i gjithanshëm i filmit


Përshtatësi i integruar i filmit i trajton të gjitha nevojat e skanimit të filmit lehtësisht. Ai skanon film fiks 12x 35 mm dhe slajde të montuara 4x - ose pozitive ose negative - me një veprim të vetëm. Ai gjithashtu mbështet film me format 120 (maks. 6x 22 cm).

Korrigjim automatik i imazhit


Riktheni filmin e gërvishtur, të dëmtuar, me pluhur dhe të venitur me lehtësi, pa përpunim manual të mërzitshëm Teknologjia unike e Canon FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 - e integruar në skaner - e bën punën për ju duke përdorur një dritë infrakuqe që skanon për difekte fizike në sipërfaqen e filmit. Teknologjia QARE Level 3 rikthen automatikisht printimet e fotove të dëmtuara.

Lehtësi e vërtetë në përdorim


Shijoni funksionimin e thjeshtë madje edhe për funksionet më komplekse. 7 butona EZ ju japin hyrje të menjëhershme te Skanimi auto, Kopjimi, Email dhe krijimi i PDF-ve me shumë faqe. Butoni 'Skanim-auto' njeh llojet e fotove, dokumenteve dhe filmave, duke siguruar cilësime të përshtatshme për skanim dhe ruajtje. Softueri Auto Photo Fix II dhe Auto Document Fix optimizon daljen dhe cilësinë e imazheve ose dokumenteve përfundimtare. Përshtatësi i integruar AC e bën njësinë më kompakte dhe zvogëlon rrëmujën mbi tavolinë.

Softuer inteligjent, me shumë vlerë i përfshirë


Softueri Powerful SilverFast SE, Adobe Photoshop Elements dhe ArcSoft PhotoStudio vjen i përfshirë me njësinë, duke përfituar maksimalisht nga skanimet tuaja. Menaxhoni skedarët e skanuar me lehtësi duke përdorur softuerin e Canon MP Navigator EX. Konvertoni dokumentet në PDF të kërkueshme, të plotë me mbrojtje me fjalëkalim deri në mbrojtjen e informacionit konfidencial. Një funksion i paçmueshëm i softuerit është Panoramik, duke ju dhënë mundësi që të skanoni faqe A3 duke ndërthurur direkt dy skanime A4 së bashku.

* shihni specifikimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon CanoScan 9000F, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning resolution in dots per inch

Rezolucionin të skanimit në pika për inç

A4 colour document scan speed

Shpejtësi e skanimit A4 me ngjyra

Negative film scanning

Skanim Negativ film

One touch operation

Përdorimi i thjeshtë me ekranin me prekje

PDF files creation function

Funksion për krijimin skedarë PDF

Film Auto Retouching & Enhancement

Auto Film modifikim dhe përmirësimi