CanoScan photo and document scanners

Skanerët e sheshtë CanoScan për fotografi dhe dokumente në A4

Zbuloni skanerët e zyrave me shtrat të sheshtë dhe me rendiment të lartë nga Canon. Modernizoni menaxhimin e imazheve dhe dokumenteve tuaja me CanoScan.

Skanerët e filmave

CanoScan 9000F Mark II mbështet skanim filmi pozitiv dhe negativ së bashku. Mund të skanoni shirita filmi 35mm, film me format 120 dhe pamje me montim 35mm.

Eksploroni gamën

film-scanners

Skanerët e dokumenteve me ADF

Ruani dhe skanoni dokumentet me shpejtësi dhe me efikasitet me skanerët e pavarur dhe të posaçëm të dokumenteve imageFORMULA.

Eksploroni gamën

Document scanners with ADF

Keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur skanerin më të mirë?

Gjeni skanerin tuaj të përsosur nga gama e zgjeruar e skanerëve me shtrat të sheshtë të fotografive, skanerëve portativë të dokumenteve me ADF dhe skanerëve të formatit të madh nga Canon.

GJENI DHE KRAHASONI SKANERËT

FIND AND COMPARE SCANNERS

Mbështetja dhe skanerët e arkivuar

Të gjitha burimet dhe mbështetja teknike që ju duhet për skanerin tuaj me shtrat të sheshtë CanoScan.