iWMC Scanner Management

Administroni skanerët e dokumenteve duke përdorur Canon iW Management Console me plug-in Scanner Management dhe USB Scanner Agent.

iwmc scanner management

Rritni në maksimum produktivitetin e skanerëve tuaj në rrjet dhe me USB

Tani mund të administroni nga një vend të gjithë flotën e skanerëve të dokumenteve. Monitoroni dhe mirëmbani skanerët e pajtueshëm Canon imageFORMULA, plus MFP-të dhe printerët Canon, të gjitha nga një ndërfaqe qendrore e vetme duke përdorur Canon iW Management Console (iWMC).

Shikoni specifikimet e plota

Shikoni të gjitha veçoritë

I përshtatet punës suaj

Plug-in Canon Scanner Management është një mjet i serverit i cili integrohet me Canon iWMC duke ju dhënë mundësi të punoni në një ndërfaqe të qartë, të thjeshtë dhe me bazë uebi.

Lexo më shumë rreth iWMC

iwmc scanner management

Produktet përkatëse