Canon imageFORMULA ScanFront 330 Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Skaner rrjeti me ushqim fletësh

Njësia e sensorit të skanimit

Sensor linje CMOS CIS 1

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Para/Prapa/Duplex

Ndërfaqja

Bashkues LAN 10BaseT/100Base TX


USB 2,0 x 4 për memorie USB, Tastierë USB, Maus USB

Përmasat (GjxThxL)

Fletëmbështetësi mbyllur: 310 (Gjr) × 161 (Th) × 215 (Lt) mm

-

Fletëmbështetësi hapur: 310 (Gjr) × 297 (Th) × 565 (Lt) mm

Pesha

Rreth 3,6kg

Kërkesat e energjisë

AC100-240V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanim: 30W, modaliteti në fjetje 1 W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32,5°C (50 - 90,5°F), Lagështira: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

SCANNING SPEED (200DPI)

Bardhë e Zi

30ppm / 60ipm

Ngjyra

25ppm / 40ipm

Rezolucioni output

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Metoda output

Bardhë e zi, Shpërndarje gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit (II), Shkallë gri (8 bit) me 256 nivele, Ngjyra 24 bit, Njohje automatike e ngjyrave

Cikël pune ditore

Rreth 3000 skanime / ditë

VEÇORITË E RRJETIT

Skanim për në dosje

Protokolli i mbështetur: SMB

Skano për në Email

Protokolli i mbështetur: SMTP


Vërtetimi SMTP: Mbështetet


Serveri i mbështetur: MS Exchange Server, Sendmail, Postfix, Lotus Domino Server

Skanim për në FTP

Protokolli i mbështetur: FTP


Serveri i mbështetur FTP: IIS, ProFTPD, VSFTP

Skanim për në faks

përmes serveri FAX dhe ofrues shërbimesh FAX (SMTP)

Skanim për në printer

përmes ScanFront Extended Service

Skanim për në memorie USB

Sistemi i skedarëve i mbështetur: FAT 16 / FAT32

Panel operimi (kontrolluesi)

LCD 8,4" (800 x 600) TFT me panel me prekje

Vërtetimi i përdoruesit

Vërtetim sipas pajisjes


Vërtetim sipas serverit: I thjeshtë / Direktorium aktiv

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Gjerësia

50,8 - 216 mm

Gjatësia

53,9 - 355,6 mm

Trashësia

Furnizimi automatik: 52 - 209g/m² (0,06 -0,25 mm)


Ushqimi manual: 40 - 209g/m² (0,05 -0,25 mm)

Modaliteti i dokumenteve të gjata

1000 mm maks.

Skanim karte

Përmasat: 53.9 x 85.5 mm


Trashësia: jo më e madhe se 300g/m² (mbështeten kartat me reliev)

Ndarja e letrës

Ruli i frenimit

Kapaciteti i fletëmbajtësit

50 fletë (80 g/m²)

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

-

Email-Me, Ad-Hoc, Pjerrësi, Zbulim Automatik i Përmasës të Faqes, Zbulim Ultrasonik i Furnizimit Dysh, Tejkalim i Faqes Bosh, Njohje e Orientimit të Tekstit, Rrotullim Imazhi, Rrëzim Ngjyrash (RGB), Parandalim i Depërtimit / Heqje Sfondi, Skanim i Fletëve Dyshe, Emërim i Personalizuar i Dokumenteve, Krijim i Personalizuar i Dokumenteve Indeks

ECOPY SHARESCAN SERVER PC REQUIREMENTS

Vegla softuerike

ScanFront Administration Tool


ScanFront Extended Service


Кomplet për zhvillimin e softuerit ScanFront (SDK)**


Komplet i mjeteve për aplikimet ueb (SDK)**

PJESËT E KONSUMUESHME

-

Kompleti i ruleve të qarkullimit

Mohimi i përgjegjësisë

** e disponueshme nëpërmjet Programit të Zhvillimit të Zgjidhjeve të Biznesit të Canon - www.canon-europe.com/bsdp

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.

** e disponueshme nëpërmjet Programit të Zhvillimit të Zgjidhjeve të Biznesit të Canon - www.canon-europe.com/bsdp

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.