Canon imageFORMULA P-150 Specifikimet

TIPI

Sensor për njësinë e skanimit

Sensor CMOS CIS

Rezolucion optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

GJERËSIA E SKANIMIT

Ana e skanimit

Para / Prapa / Dyfish

Shpejtësia e skanimit

200 dpi, Portret, A4 (P-150 është i aftë për të njëjtat shpejtësi të skanimit me 300 dpi kur skanohet në B&Z ose Shkallëzim gri):


B&Z -


me 2 Kabllo USB/Kabllo të Energjisë AC: 15 fnm (Nga një anë) / 30 ipm (Nga të dy anët)


me 1 Kabllo USB: 12 fnm (Nga një anë) / 14 ipm (Nga të dy anët)


Shkallëzim gri -


me 2 Kabllo USB/Kabllo të Energjisë AC: 15 fnm (Nga një anë) / 30 ipm (Nga të dy anët)


me 1 Kabllo USB: 12 fnm (Nga një anë) / 14 ipm (Nga të dy anët)


Ngjyra -


me 2 Kabllo USB/Kabllo të Energjisë AC: 10 fnm (Nga një anë) / 20 ipm (Nga të dy anët)


me 1 Kabllo USB: 10ppm (Nga një anë) / 10ipm (Nga të dy anët)


Shpejtësia reale e skanimit mund të varet nga konfigurimi i sistemit tuaj dhe specifikimet e kompjuterit

NGJYRA

Kërkesat për energji

AC100 - 240 V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 5 W (2 kabllo USB, 2,5 W (1 Kabllo USB), Modaliteti i fjetjes: 1 W Energjia e Fikur: me pak se 0,1 W

Mjedisi operues

10 - 32,5 oC (50 - 90,5 oF), Lagështira: 20 - 80% RH

Pajtueshmëria me mjedisin

RoHS dhe ENERGY STAR

MADHËSIA E DOKUMENTIT

Gjerësia

50,8 - 216 mm

Gjatësia

70 - 356 mm

Automatic Feeding

52 - 128 g/m2 (0,06 - 0,15 mm)

LONG DOCUMENT MODE

Trashësia

(Kartë e Stampuar/ Skanimi i Kartë së Trashë nuk mbështetet)

KËRKESAT PËR DOKUMENTIN

Ndarja e letrës

Streha Ndarëse

Kapaciteti i ushqyesit

20 fletë (64 g/m2)

Rezolucioni i rezultateve

150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

MËNYRA E NXJERRJES BINARE

Binare

B&Z / Shpërndarje Gabimi / Përmirësim i Përparuar i Tekstit II

Spektër gri

Shkallëzim gri 8 bit (256 nivele)

Ngjyra

Ngjyra 24 bit

PAJISJA

Karakteristikat e pajisjes

Zbulim Automatik i Madhësisë së Faqes & Pjerrësisë


Kapërcimi i Faqeve Bosh


Identifikimi i Orientimit të Tekstit


Zbulim Automatik i Ngjyrave


Rënia e ngjyrave (R/G/B) / Zgjerimi (I kuq)


Reduktim i Moire


Parandalim i rrjedhjes së ngjyrave / Heqje e sfondit


Ndarja në Grupe


Cilësimi i Zonës së Skanimit


Theksimi i Skajit


Para-skanimi


Sistem i Shpejtë i Rikthimit


Zbulim me Mbushje të Dyfishtë sipas gjatësisë

MADHËSIA E GERMAVE TË LEXIMIT OCR

Interface

USB 2.0 me Shpejtësi të Lartë

Dimensionet (mm)

Sirtari i mbyllur: 280 (Gje) × 95 (Th) × 40 (L) mm


Sirtari i hapur: 280 (Gje) × 222,7 (Th) × 202,2 (L) mm

Pesha

Afërsisht 970 g

Programe të bashkuara

Për Windows


Drejtues ISIS / TWAIN (Windows 2000/XP Pro/ XP Home/Vista/7)


CaptureOnTouch, CaptureOnTouch Lite (E integruar), Nuance PaperPort, Presto! BizCard


Për MAC OS X³


Drejtues TWAIN për Mac, CaptureOnTouch

Opsion

Adaptues i Energjisë AC, Kasë Mbajtëse e Butë

I KONSUMUESHËM

I konsumueshëm

Streha Ndarëse, Njësia e Mbushjes me Rul

Cikli i punës në ditë

Afërsisht 500 skanime / ditë

Shënimet e fundfaqes

³ Mbështet Mac OS X 10,4.11 - 10,6.3 ose më të ri