Canon imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II është një skaner tavoline që rrit produktivitetin. Me një konstruksion të fortë, shpejtësi të lartë dhe trajtim të besueshëm të mediave, është ideal për skanimin intensiv të letrës.

DR-M160II_detail_image

Përfitimet

 • Shpejtësi skanimi me ngjyra deri në 120ipm.
 • Konstruksion i fortë për të trajtuar deri në 7.000 skanime në ditë
 • I pajtueshëm me Windows, Mac dhe Linux
 • I ndërtuar në mënyrë kompakte dhe mjaft me rendiment
 • Besueshmëria e shkëlqyer e trajtimit të letrës përfshin ripërsëritjen e ndarjes së letrës

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageFORMULA DR-M160II

Skanim i shpejtë për mjediset intensive të letrës


I bërë për mjedise skanimi me kërkesa të larat, ky imageFORMULA DR-M160II sjell skanimin shumë produktiv deri në 120ipm. Është ideal për përpunim OCR në mjediset Windows dhe Mac.

Konstruksion i fortë për dhënien e shpejtë


Konstruksioni i fortë përfshin një ushqyes mbresëlënës me 75 fletë, që lejon dokumentet e grupeve të përzierë, për të ndihmuar në rritjen e rendimentit të punës. DR-M160II është krijuar për të siguruar futjen dhe ndarjen mjaft të besueshme të llojeve të ndryshëm të medias; nga fletët e trasha tek ato të holla dhe nga kartat e stampuara te dokumentet tre metra të gjatë. I ndërtuar për të trajtuar deri në 7000 skanime në ditë, DR-M160II përfshin cilindra rrotullues të futjes për shumë përdorim dhe një transport të fortë të letrës, që e bëjnë atë jashtëzakonisht të fortë dhe të aftë për të trajtuar ngarkesa pune më të mëdha.

Trajtimi pa probleme i letrës


Një sistem unik i ripërsëritjes së ndarjes i lejon skanerit që të rifusë dokumentet automatikisht në rastin e rrallë kur ndodh një zbulim i futjes së dyfishtë, duke ndihmuar në minimizimin e ndonjë nevoje për ndërhyrjen e përdoruesit. Butoni i fillimit të futjes së dyfishtë i lejon përdoruesit që të shpërfillë shpejt një zbulim të futjes së dyfishtë dhe të vazhdojë skanimin.

Program kompjuterik intutiv shoqërues për lehtësinë e përdorimit


imageFORMULA DR-M160II vjen me program kompjuterik që është i thjeshtë për t'u përdorur për skanimin dhe administrimin e përkryer të dokumenteve. CaptureOnTouch ka një ndërfaqe intuitive të përdoruesit që përfshin një funksion të Modalitetit Automatik të Plotë për përdorimin e thjeshtëzuar të skanimit; dhe gjithashtu lejon skanimin në skedarë me shumë formatë (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP dhe PowerPoint) dhe lidhje me SharePoint. CapturePerfect është ideal për skanime në grupe që janë më kritike për misionin, pasi siguron më të fundit në kapacitetet e shikimit dhe metodat e dërgimit - përfshirë drejtpërdrejt në dosje, e-mail dhe SharePoint. Gjithashtu të përfshirë janë programet kompjuterikë të përpunimit të imazhit kryesues të industrisë Kofax VRS (me AIPE) dhe eCopy PDF Pro Office, për krijimin, modifikimin dhe shndërrimin e shpejtë të dokumenteve PDF.

Opsione dhe softuerë praktikë


Për të skanuar me lehtësi materiale të lidhura, lidhni DRM-M160II me skanerin A3 Flatbed 201 ose A4 Flatbed 101 të Canon. Opsione të tjera përfshijnë Modulin e Barkodit III dhe Modulin e Barkodit 2D.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-M160II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

60ppm

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

icon

Futës automatik i dokumentit

Daily Scanning Volume

Vëllimi i përditshëm i skanimit

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

Windows & Mac compatible

I përputhshëm me Windows dhe Mac

icon

Skanimi efikas në grup

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

eCOPY

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

 • Skaneri
 • Tabakaja e furnizimit
 • Disku i parametrizimit
 • Disku Kofax VRS
 • Disku eCopy PDF Pro
 • Dokumentacionet
 • Kabllo USB
 • Adaptori AC
 • Kabëll energjie

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Me ndërfaqen praktike për përdoruesin CaptureOnTouch mund të skanoni me lehtësi dokumente në arkiva dixhitale dhe t'i ruani ose t'i dërgoni në destinacione të shumta, duke përfshirë shërbimet në renë kompjuterike. Krijoni skedarë PDF ku mund të kërkoni duke përdorur teknologjinë e integruar OCR.

Përputhshmëria: Windows

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Ky skaner vjen me CaptureOnTouch Pro, softueri i skanimit i lehtë në përdorim dhe me cilësi profesionale nga Canon. Regjistroni dhe klasifikoni me lehtësi skanime në grupe, integroni skanerin tuaj Canon me flukset e punës dhe dokumenteve dhe biznesin tuaj, dhe rritni produktivitetin tuaj.

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

eCOPY

Një aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim për shikimin, krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. eCopy ofron aftësitë e plota për udhëzimin, shënimin dhe modifikimin, duke përfshirë krijimin e formularëve plotësues me njohjen automatike të fushave të formularëve. Përfshihet po ashtu një paketë e plotë e mjeteve të sigurisë dhe të nënshkrimit të dokumenteve.
Përputhshmëria: WindowsKofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesve të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.