Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Skaner me prodhim me shpejtësi të lartë, me cilësi të lartë në format A3 për aplikime të dedikuara skanimi dhe punë me misione kritike. Perfekt për zyrat e centralizuara ose të lëvizshme dhe zyrat e specializuara për skanim.

DR-G1130

Përfitimet

 • Skanim i shpejtë me ngjyra deri në 200ipm
 • Furnizues dokumentesh automatik me 500-fletë
 • Furnizues i besueshëm për mbajtjen e llojeve të ndryshme të dokumenteve
 • Furnizim nga para me shteg kthesë-U për operim të lehtë
 • Dizajn i fortë për punë më të rënda
 • Përpunim i imazhit me cilësi të lartë

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageFORMULA DR-G1130

Skanim më produktiv, me shpejtësi të lartë


Punoni me më shumë produktivitet me skanerin e shpejtësisë të lartë DR-G1130. Skanon deri në 130ppm/260ipm në ngjyra, bardhë e zi dhe shkallë gri.
Një çip i dedikuar ndihmon që të arrihet shpejtësia e plotë e llogaritur edhe kur kur janë zgjedhur funskionet e përpunimit të shumëfishtë të imazheve. Me një furnizues dokumentesh me 500-fletë, mund të skanohen grumbuj më të mëdhenj për të kursyer kohën e çmuar.

Mbajtje e mirë e dokumenteve


Një seri me veçori të avancuara për mbajtjen e letrave përmirësojnë efikasitetin e skanimit dhe sigurojnë rezultate më të mira, pavarësisht nga përzierja e llojit të dokumenteve. Një shteg i sheshtë me furnizim dokumentesh siguron skanim më të butë dhe shmang dëmtimit, sidomos për letrat e holla ndërkohë që metodat e furnizimit me tre letra sigurojnë opsione për mbajtje të besueshme të llojeve të ndryshme të dokumenteve. Me sensorët e zbulimit të kapëseve, DR-G1130 parandalon dëmtimin e dokumenteve, ndërkohë që sensori ultrasonik i furnizimit dysh lajmëron përdoruesin në rastet e rralla të një furnizimi dysh.

I projektuar me operatorin në mendje


Konstruksioni me ushqim nga para i DR-G1130 siguron rehati dhe volitshmëri që ju lejon të ngarkoni dhe hiqni dokumentet pa u munduar ndërsa jeni të ulur. Paneli i kontrollit dhe butonat e punëve janë projektuar të gjitha që të jenë lehtësisht të shikueshme në nivelin e syrit.

I ndërtuar për ngarkesa pune të rënda


Pavarësisht nga përmasa e tij kompakte, DR-G1130 është ndërtuar për të punuar me ditët e rënda të punës të bizneseve moderne, me një cikël të rekomanduar pune deri në 30,000 skanime në ditë. Është zgjidhja perfekte për sektorët e ndryshëm të biznesit, përfshirë zyrat qendrore të korporatave dhe zyrat e skanimit.

Përpunim i imazhit me cilësi të lartë


Për rezultate të jashtëzakonshme skanimi në çdo kohë, DR-G1130 vjen me një sërë veçorish inteligjente për përpunimin e imazheve. Një metodë e avancuar e rregullimit të imazhit e mundëson skanerin që jo vetëm të zbulojë dhe të drejtojë dokumentet që janë vendosur në cep, por edhe të bëjë një kontroll të dytë të bazuar mbi rregullimin e tekstit të imazheve të skanuara. Metoda e Fletës të Madhe ju lejon të skanoni media deri në përmasën A1. Veçoria MultiStream krijon dalje dyshe imazhi, të tilla si bardhë e zi për aplikacionet OCR dhe ngjyra për arkivim, ndërkohë që veçoria e Theksimit të Karaktereve përmirëson lexueshmërinë për njohje më të mirë OCR.

Opsione dhe softuerë të zhdërvjellët


Për të skanuar me lehtësi materialet e lidhura, lidhni DR-G1130 me skanerin Canon A3 Flatbed 201 ose A4 Flatbed 101. Opsionet e tjera janë një pas-stampues dhe dekoder i kodeve të ngjitur. Softueri i Canon CaputurePerfect është përfshirë për skanim të lehtë të grumbujve me lidhshmëri në SharePoint.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-G1130, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning speed A4 (single sided)

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

Scanning speed A4 (single sided)

Vëllimi i përditshëm i skanimit

A3

Skanimi në A3 në të dy anët

icon

Skanimi efikas në grup

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

 • Skaneri

 • Disku i parametrizimit

 • Disku Kofax VRS

 • Dokumentacionet

 • Kabllo USB

 • Kabëll energjie

 • Coha e pastrimit

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

Kofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesve të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.