Canon imageFORMULA DR-7550C Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Skaner tryeze me fletëmbajtës

Sensor i njësisë së skanimit

Sensor linje CMOS CIS 3

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

SCANNING WIDTH

Ana e skanimit

Para / Prapa / Në të dyja anët

Shpejtësia e skanimit

DR-6050C:


B&Z/ Shkallëzimi gri 200/ 300 dpi: 60 fnm/120 inm (Portret A4); 70 fnm/140 inm (Tablo A4)


Ngjyrë 300 dpi: 60 fnm/120 inm (Portret A4); 70 fnm/140 inm (Tablo A4)


DR-7550C:


B&Z/ Shkallëzimi gri 200/ 300 dpi: 75 fnm/150 inm (Portret A4); 90 fnm/180 inm (Tablo A4)


Ngjyrë 300dpi: 75 fnm/150inm (Portret A4); 90fnm/170inm (Tablo A4)


DR-9050C:


B&Z/ Shkallëzimi gri 200/ 300dpi: 90fnm/180inm (Portreit A4); 112fnm/225inm (Tablo A4)


Ngjyrë 300dpi: 90fnm/170inm (Portret A4); 112fnm/170inm (Portret A4)

COLOUR

Nevojat për energji

AC220 - 240V (50/60 Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 84W, Regjim fjetje:3,9W (AC 220-240V) Fuqia e fikur:0W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32,5oC (50 - 90,5oF), Lagështira: 20 - 80% e lagështisë relative (RH)

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

MADHËSIA E DOKUMENTIT

Gjerësia

50.8 - 305mm

Gjatësia

70 - 432mm

Automatic Feeding

Regjim furnizimi AUTOMATIK, MANUAL & BYPASS


Furnizim kompensues me udhëzues dytësor me aftësi kyçje

FLATBED

Long Document Mode

3000mm maks. (mund të vendoset në panelin e operimit)

Trashësia

Ushqim automatik: 52 - 209g/m2 (0,06 - 0,25mm)


Regjimi bypass: 40 - 255g/m2 (0,05 - 0,30mm)

BUSINESS CARD

Modaliteti i dokumenteve të gjata

3000mm maks. (mund të vendoset në panelin e operimit)

DOCUMENT REQUIREMENTS

Ndarja e letrës

Ruli i frenimit

Kapaciteti i fletëmbajtësit

300 fletë (DR-6050C) / 500 fletë (DR-7550C/DR-9050C)


I përzgjedhshëm 500, 300, 100 fletë (vetëm 300 &100 fletë për DR6050C)

Rezolucioni në dalje

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600dpi

OUTPUT MODE BINARY

Binar

B&Z / Difuzion Gabimi/ Përmirësim i Përparuar i Tekstit I & II

Shkallë e përhime

Shkallë gri 8 bit (256 nivele)

Ngjyra

Ngjyra 24-bit

PËRPUNIMI I PAMJES

Përpunimi i pamjes

Drejtimi i imazhit dhe njohja automatike e madhësisë së fletës


Kapërcimi i faqeve bosh


Njohje e anës së drejtimit të tekstit


Zbulim Automatik i Ngjyrave


Rënia (R/G/B/I personalizuar) / Ndërprerje e Ngjyrave (R/G/B/I personalizuar)


Përmirësim i Përparuar i Tekstit (I & II)


Reduktim i Moire


Parandalim i rrjedhjes së ngjyrave / Heqje e sfondit


Ndarja në Grupe


Heqja e Vendit të Vrimave


Cilësimi i Zonës së Skanimit


MultiStreamTM

PAJISJA

Device Features

Zbulim i kapëses


Sistem i Shpejtë i Rikthimit


Zbulim Ultrasonik me Furnizim të Dyfishtë


Ushqim Manual/ Bajpas


Funksion Pune / Rregjistrim Përdoruesi


Verifiko Skanim / Vetëm Numëro/ Hiq Numërimin


Zilja e Alarmit


Sfond i Përzgjedhshëm (I bardhë/I zi)

READING FONT OF OCR

Ndërfaqja

Ndërfaqje e Dyfishtë (USB 2.0 me Shpejtësi të Lartë & SCSI-3)

Përmasat (mm)

Sirtari i mbyllur: 480 (Gjr) × 531 (Th) × 315 (L) mm


Sirtari i hapur: 480 (Gjr) × 718 (Th) × 390 (L) mm

Pesha

Përafër. 22,5 kg

Paketa e programeve

Drajvera ISIS / TWAIN (Windows 2000/ XP Pro/ XP Home/ Vista 32-bit & 64-bit)


Kapje Perfekte 3,0


(Kapje Perfekte SDK e disponueshme nëpërmjet Programit të Zhvillimit të Zgjidhjeve të Biznesit të Canon - www.canon-europe.com/bsdp)

Opsioni

Stampues i Mëpasshëm (Faqja e përparme)


Ckodues i Kodit Patch


Modul Barcode III

PJESË TË KONSUMUESHME

Pjesë të konsumueshme

Kompleti i ruleve të qarkullimit


Fishek Boje

Cikli ditor i punës

DR-6050C: Përafër. 20.000 skanime / ditë


DR-7550C: Përafër. 22.500 skanime / ditë


DR-9050C: Përafër. 27.000 skanime / ditë

Mohimi i përgjegjësisë

1 Shpejtësia e skanimit varet nga parametrat e PC-së dhë cilësimi i funksioneve.

1 Shpejtësia e skanimit varet nga parametrat e PC-së dhë cilësimi i funksioneve.