Canon imageFORMULA DR-6010C

imageFORMULA DR-6010C

Madhështor në rendiment, por jo për madhësinë, skaneri imageFORMULA DR-6010C siguron skanime të besueshme dhe me shpejtësi të lartë për të gjithë departamentin në një paketë kompakte.

DR-6010C

Përfitimet

 • Skanimi me ngjyra me shpejtësi të lartë - 60 faqe/min në 200 dhe 300 dpi
 • Modeli i furnizimit përpara dhe opsioni i shtegut të drejtë të letrës
 • Furnizimi me nivel të lartë me 100 fletë
 • Efikas në energji
 • Përpunimi i përparuar i imazheve
 • I qëndrueshëm - një cikël pune me 7500 skanime/ditë
 • Softueri Capture Perfect i përfshirë

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageFORMULA DR-6010C

Produktiviteti kur ka vërtet rëndësi


DR-6010C është skaneri ynë më i shpejtë i departamenteve deri tani, duke skanuar me një shpejtësi 60 faqe/min me ngjyra me rezolucione 200 dhe 300 dpi. Një furnizues automatik me 100 fletë me kapacitet të madh siguron përpunimin në grupe të konsiderueshme, për të realizuar më shumë skanime në më pak kohë.

Furnizimi i qëndrueshëm dhe me elasticitet


Me modelin e furnizimit përpara që vlerësohet nga përdoruesit, skaneri DR-6010C vjen po ashtu me një opsion të shtegut të drejtë të letrës që mund të përdoret për skanimin pa probleme të kartave plastike dhe kartave të trasha deri në 546 g/m², ose të dokumenteve më delikate.

Efikas në energji


Skaneri DR-6010C nuk ju kursen vetëm kohë, por ai zvogëlon edhe konsumin e energjisë po ashtu, duke qenë një nga pajisjet më efikase për energjinë në kategorinë e tij.

Cilësi optimale


Një larmi e madhe e veçorive të fuqishme si Zbulimi automatik i ngjyrave, Njohja e orientimit të tekstit, Zbulimi automatik i madhësisë së letrës dhe i pjerrësisë sigurojnë një cilësi të shkëlqyer dhe një efikasitet optimal.

I vogël, por përsëri i krijuar për ngarkesa të mëdha


Pavarësisht se skaneri DR-6010C është mjaft i vogël për t'u përshtatur me çdo tryezë pune, ai ka aftësinë të përballojë me shpejtësi dhe qëndrueshmëri kërkesat e një zyre me ngarkesë të lartë, me një cikël pune të sugjeruar me deri në 7500 skanime në ditë.

I thjeshtë në përdorim


Skaneri DR-6010C mund të përdoret në një gamë të larmishme përdorimesh për skanimet e bizneseve. Butonat Scan-To-Job (Skano-te-puna) rritin produktivitetin duke lejuar skanimin me shpejtësi në grupe dhe dërgimin e tyre në destinacione ose përdorime të paracaktuara të fluksit të punës. Softueri CapturePerfect i Canon është i përfshirë me skanerin DR-6010C, me një Paketë të zhvilluesve të softuerit të Capture Perfect (SDK) të disponueshme po ashtu për integrime të thjeshta dhe të personalizueshme.


Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-6010C, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

60ppm

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

Daily Scanning Volume

Vëllimi i përditshëm i skanimit

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

icon

Skanimi efikas në grup

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

 • Skaner

 • Dokumentacionet

 • Disku i konfigurimit

 • Disku Kofax VRS

 • Etiketat e punës

 • Kablloja elektrike

 • Kabllo USB

 • Ruli i Frenimit

 • Njësia e rulit

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

 • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
 • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
 • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
 • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

Kofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesve të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.