Canon imageFORMULA DR-3010C Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Skaner tryeze me fletëmbajtës

Sensor i njësisë së skanimit

Sensor linje CMOS CIS 1

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

SCANNING WIDTH

Ana e skanimit

Ballinë/ Shpinë/ Dupleks

Shpejtësia e skanimit

Portret (A4)


B&Z/ Shkallëzimi gri: 200 / 300dpi, 40fnm/80inm


Ngjyrë: 200dpi, 30fnm/60inm; 300dpi, 21fnm/42inm

COLOUR

Nevojat për energji

AC100 - 240 V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 18W, regjimi në fjetje: 4W, Fuqia e fikur: më pak se 0,5W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32,5 °C (50 - 90,5 °F), Lagështira: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

MADHËSIA E DOKUMENTIT

Gjerësia

50 - 216 mm

Gjatësia

53,9 - 356 mm

Automatic Feeding

52 - 209 g/m² (0,06 - 0,25mm)

FLATBED

Long Document Mode

3000mm maks. (E përzgjedhshme në panelin e kontrollit të MS Windows)

Trashësia

Regjimi Bypass: 40 - 209 g/m² (0,05 - 0,25mm)

DOCUMENT TYPES

Kartë standardi ndërkombëtar

Gjerësia: 53,9mm, Gjatësia: 85,5mm, Trashësia: 0,76mm (Mbështet Kartë të stampuar dhe skanim horizontal)

Business Card

Madhësia: 50mm x 53,9mm ose më e madhe

DOCUMENT REQUIREMENTS

Ndarja e letrës

Ruli i frenimit

Kapaciteti i fletëmbajtësit

50 fletë (80 g/m²)

COLOUR

Output Resolution

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi,


400 x 400dpi, 600 x 600dpi

OUTPUT MODE BINARY

Binar

Bardhë e zi, Shpërndarje gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit, Përmirësim i përparuar i tekstit II

Shkallë e përhime

Shkallë gri me 256 nivele (8-bit)

Ngjyra

Ngjyra 24 bit

PAJISJA

Device Features

Pjerrësia, Zbulimi Automatik i Madhësisë së Faqes, Kapërce Faqen Bosh, Njohja e Anës së Drejtimit të Tekstit, Kurba e Paracaktuar Gama, Heqja e Ngjyrës(RGB/Ngjyrë e Personalizuar) (E kuq), Zvogëlimi Moiré, Ndarja në Grupe, Përmirësimi i Skajit, Skanimi Paraprak, Cilësimi i Zonës së Skanimit, Parandalimi i shfaqjes së anës tjetër të faqes / Heqje e Sfondit, Regjimi me Format të Madh, MultiStream™, Kodi Patch, Funksioni i Punës, Cilësime të Veçantë Para/Pas, Zbulimi Ultrasonik me Furnizim të Dyfishtë. Ndezje/Fikse Automatike

READING FONT OF OCR

Ndërfaqja

USB 2.0 me Shpejtësi të Lartë

Përmasat (mm)

Sirtari i mbyllur: 310 (Gj) x 292 (Th) x 197 (L) mm


Sirtari i hapur: 310 (Gj) x 583 (Th) x 230 (L) mm

Pesha

Përafër. 2,9kg

Paketa e programeve

Drajvera ISIS/TWAIN (Windows 2000/ XP Pro/ XP Home/ Vista/7


CaptureOnTouch


CapturePerfect 3,0


Kofax VRS Basic


Nuance eCopy PDF Pro Office


Nuance PaperPort


Nuance OmniPage


Presto! BizCard Reader

Opsioni

Njësia e Skanerit me Shtrat të Shtrirë 101, Modul Barcode III

PJESË TË KONSUMUESHME

Pjesë të konsumueshme

Kompleti i ruleve të qarkullimit

Cikli ditor i punës

3.000 skanime/ditë