Canon imageFORMULA DR-2010C Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Skaner lloj tavoline me furnizim me faqe

Sensor i njësisë së skanimit

Sensor linje CMOS CIS 1

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

ANA E SKANIMIT

Shpejtësia e skanimit

DR-2010C:


Shkallëzim gri B&Z/ : 200/ 300dpi: 20ppm (i thjeshtë); 40ipm (dyfish)


Ngjyra: 200dpi: 20ppm (simpleks); 40ipm (dupleks)


Ngjyra: 300dpi: 13ppm (simpleks); 26ipm (dupleks)


DR2510C:


Shkallëzim gri B&Z/ : 200/ 300dpi: 25ppm (simpleks); 50ipm (dupleks)


Ngjyra: 200dpi: 25ppm (simpleks); 50ipm (dupleks)


Ngjyra: 300dpi: 15ppm (simpleks); 30ipm (dupleks)

COLOUR

Nevojat për energji

AC100 - 240 V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Duke skanuar: 16W, regjim në fjetje: 2.2W


Fuqia e fikur: më pak se 0.5W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32.5 gradë Celsius (50-90.5 gradë Farenhait), Lagështira: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

MADHËSIA E DOKUMENTIT

Gjerësia

50-216mm

Gjatësia

53.9-356mm

LONG DOCUMENT MODE

Trashësia

Furnizim Automatik: 52-128 gsm (0.06-0.15 mm)


Regjim Bajpas: 40-157gsm (0.05-0.20mm)

DOCUMENT TYPES

Kartë standardi ndërkombëtar

Gjerësia: 53.9 mm, Gjatësia: 85.5 mm; Trashësia: 0.76 mm

BUSINESS CARD

Modaliteti i dokumenteve të gjata

1000 mm maks. (Panel kontrolli i rregullueshëm)


(Mbështet Kartë të stampuar dhe Skanim horizontal)

DOCUMENT REQUIREMENTS

Ndarja e letrës

Ruli i frenimit

Kapaciteti i fletëmbajtësit

50 fletë (80 gsm)

Rezolucioni në dalje

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600dpi

OUTPUT MODE BINARY

Binar

B&Z/ Difuzion Gabimi/ Përmirësim i Përparuar i Tekstit I & II

Shkallë e përhime

Shkallëzimi gri 8 bit (256 nivele)

Ngjyra

Ngjyra 24 bit

PËRPUNIMI I PAMJES

Përpunimi i pamjes

Përmirësim i Përparuar i Tekstit (I & II)


Parandalim i rrjedhjes së ngjyrave/ Heqje e sfondit


Drejtimi i imazhit dhe njohja automatike e madhësisë së fletës


Reduktim i Moire


Kapërcimi i faqeve bosh


Zbulim Automatik i Ngjyrave


Njohje e anës së drejtimit të tekstit


Braktisje ngjyrash & Përmirësim

READING FONT OF OCR

Ndërfaqja

USB 2.0 me Shpejtësi të Lartë

Përmasat (mm)

Sirtari i mbyllur : 298 (Gj) x 160 (Th) x 160 (L) mm


Sirtari i hapur : 298 (Gj) x 490 (Th) x 245 (L) mm

Pesha

Përafër. 2.4 kg

Paketa e programeve

Drajvera ISIS/ TWAIN (Windows 2000/XP Pro/ XP Home/ Vista)


kapje perfekte 3.0


Nuance eCopy PDF Pro Office


Nuance Omnipage


Nuance Paperport


Presto! Bizcard Reader 5

PJESË TË KONSUMUESHME

Pjesë të konsumueshme

Kompleti i ruleve të qarkullimit

Cikli ditor i punës

Përafër. 1,500 skanime/ ditë