Capture Perfect

Capture-Perfect

Lehtësi e përsosur

Skanerat DR kanë në përbërje programin CapturePerfect për ta bërë skanimin, ruajtjen, shkëmbimin dhe printimin e dokumentave të thjeshtë.
Skanoni direkt në email, format PDF, skedë ose prezantim me Një të prekur të butonit. Regjistron punë rutinë. Editoni, rregulloni dhe Managjoni skeda pa mundim. Thjeshtësi nga fillimi në fund.

Cilësi e përkryer

Programi CapturePerfect përmirëson ndjeshëm cilësinë e imazhit. Rezultati përfundimtar është se dokumentat tuaja dixhitale shpesh duken më mirë se origjinalet. Bëjeni tekstin më të zbehtë të lexueshëm. Merrni grafikë të qartë e të mprehtë. Hiqini ngjyrat për lexim OCR  më të saktë. Rroullojini imazhet. Skanoni dokumentat të pa rregulluar pa u shqetësuar. Prisni cilësi të shkëlqyer çdo herë.

Produktivitet i përsosur

Programi Captureperfect përshpejton të gjitha skanimet tuaja, kështu që ju mund të kurseni kohë, të ulni koston e punës dhe merreni me detyra të tjera të rëndësishme. Përfitoni nga një punë skanuese e mirë me shpejtësi të lartë...që është dhe mënyra profesionale pa probleme.

Një gamë e gjerësishme e karakteristikave të thjeshta për tu përdorur të CapturePerfect Përfshin:

• Skanim në PDF
• Skanim në email
• Skanim në printim
• Skanim në prezantime
• Skanim në skedë
• Skanim në printer
• Multi Window
• Përforcues të tekstit
• Lëmim
• De-skew
• Pri-skanim
• Rrotullim imazhi
• Heqje të ngjyrave
• OCR