Canon Robotic Camera System CR-S700R
Specifikimet

Specifikimet kryesore

Sistem me orientim qendror

Rreth Rreze rrotullimi 26 cm (duke përjashtuar kamerën/objektivin)

Mbështetje për shumë kamera/kokë

Përdorim efikas nga një përdorues me "Camera Remote Application"

Një kabllo "Ethernet"

Ofron sinjale për komandimin e kamerës, funksionimin e kokës dhe transferimin e të dhënave të figurës

XLR me 3 kunja, korrent 24 V

Mbështet ushqim të pajtueshëm elektrik, sipas standardit XLR të sektorit

5 pozicione të programuara

Ruani dhe përdorni deri në 5 pozicione të programuara panoramimi/animi/rrotullimi dhe zmadhimi

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Robotic Camera System CR-S700R (kokë)

Tipi

Sistem me rrotullim qendror

Rrotullimi

Panoramim (0°: para):
Diapazoni këndor: -170° deri në 170°
Diapazoni i shpejtësisë: 0,5-120°/sek.

Animi (0°: plan):
Diapazoni këndor: -40 deri në 220°
Diapazoni i shpejtësisë: 0,3-120°/sek.

Rrotullimi (0°: plan):
Diapazoni këndor: -100 deri në 100°
Diapazoni i shpejtësisë: 1-90°/sek.

Diametri dhe gjatësia rrezja e kthimit

Afro 26 cm (duke përjashtuar objektivin e vendosur dhe kamerën)

Komanda e zmadhimit të objektivit

Po, njësi e jashtme zmadhimi

Ndërfaqet

Ushqimi elektrik:
Fole XLR 3-kunjëshe

Terminali "Ethernet":
Terminali RJ-45: pajtohet me 1000BASE-T

Çelësi

Çelësi ndezje/fikje

Montimi

Lidhet me katër bulona M8

Konsumi maksimal i energjisë

Afro 160 W

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: -15 deri 40°C
Lagështia: nuk tejkalon 90% RH (pa kondensim)

Përmasat (Gj x Th x L)

Afro 411×523×382 mm (1,3×1,7×1,3 ft)
(pa kamerën, objektivin dhe aksesorët)

Pesha e trupit

Afro 19 kg (41,8 lb.)
(duke përfshirë CR-G100, pa kamerën dhe aksesorët)

Pajtueshmëria

Kamera:
Që prej korrikut 2024: EOS-1D X Mark II / Mark III, EOS R1 / R3 (kërkon CR-BP200), EOS R5 Mark II (kërkon CR-BP400)

Objektivët:
Që prej korrikut 2024: EF 11-24mm f/4L USM*, EF 16-35mm f/2.8L III USM, EF 24-70mm f/2.8L II USM, EF 70-200mm f/2.8L IS III USM, EF 24-105mm f/4L IS II USM, EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, RF 15-35mm F2.8L IS USM*, RF 24-70mm F2.8L IS USM*, RF 24-105mm F4L IS USM*, RF 24-105mm F2.8L IS USM Z (kërkon adaptorin e montimit të objektivëve CR-BP400), RF 70-200mm F2.8L IS USM (EOS R5 Mark II kërkon adaptorin e montimit të objektivëve në CR-BP400), RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM (kërkon adaptorin e montimit të objektivëve në CR-BP200), RF 24-240mm F4-6.3 IS USM, RF 100-300mm F2.8L IS USM (kërkon CR-BP300, por kapaku kundër shiut dhe zgjatuesi 2x RF nuk mbështeten)
* Në skajet e këndit të gjerë mund të ndodhë errësim dhe nuk mbështetet kapaku kundër shiut.
(Shënim: Kërkohet EOS R1 / R3 / R5 Mark II për të përdorur objektivët me montim RF të listuar. Objektivët EF mund të përdoren gjithashtu në këto kamera RF, por do të kërkojnë përdorimin e një adaptori EF-EOS R)

Aksesorët opsionalë

Pllakat bazë / adaptorët:
Pllaka bazë CR-BP100 (Pllaka e montimit “Truss” për CR-S700R)

Pllaka bazë CR-BP200 (Mundëson montimin e EOS R1 / R3 në CR-S700R, dhe përfshin adaptorin e montimit të objektivëve për objektivët RF 100-500mmF4.5-7.1L IS USM)

Pllaka bazë CR-BP300 (Mundëson montimin e objektivëve RF 100-300mm F2.8L IS USM në CR-S700R dhe përdoret me kamerat me mbërthyese RF të përputhshme)

Pllaka bazë CR-BP400 (Mundëson montimin e EOS R5 Mark II (me kapësen e ventilatorit të ftohjes të instaluar) në CR-S700R. Ajo përfshin gjithashtu adaptorin e montimit të objektivëve për objektivët RF 70-200mm F2.8L IS USM kur përdoret me EOS R5 Mark II. Gjithashtu përfshihet një adaptor i montimit të objektivëve për objektivët RF 24-105mm F2.8L IS USM Z për kamerat e pajtueshme me mbërthyese RF)

Kapaku kundër shiut:
Camera Remote Rain Cover URC-S1

Aksesorët opsionalë të palëve të treta

Ushqimi elektrik:
XLR 3-kunjëshe, 24–28 V DC, afro 160 W
(Rekomandohet: dalje 200 W e lart, me kabllo me kapacitet të lartë rrymëmbajtës prej 8 A e lart, dhe rezistencë të ulët (nën 0,25 Ω))

Kamerat:
(Këndgjerë) Kamera vrojtimi: Watec WAT-02U2D / WAT-06U2D
Kamerë okular: Watec WAT-03U2

Tjetër:
Pajisje zmadhimi: ARRI K2.66131.0 Zip ose rrathë të tjerë të përshtatshëm
Levë: Pult tavoline APEM (100-590)
Levë: PXN-2113 Game Flight
Pult: Sony DualShock 4 (CUH-ZCT2)
Kllapa "Truss" (për pllakën bazë)

IP Camera Controller CR-G100

Ndërfaqet

Terminali i korrentit/telekomandimit:
Terminali "HEAD" - lidhja e trupit "CR-S700R"

Terminali elektronik:
Terminali "USB 3.0 (Type-C) CAMERA 1" - lidhja e kamerës EOS.
Terminali "USB 3.0 (Type-A) EYEPIECE CAMERA" - lidhja e kamerës okular.
Terminali "USB 2.0 (Micro-B) VIEW CAMERA" - lidhja e kamerës së vrojtimit.

Terminali "Ethernet":
Terminali "RJ-45": 1000BASE-T, PoE (IEEE802.3 tek Type1/Type2) - lidhja e trupit "CR-S700R".
Terminali "RJ-45 CAMERA 2": 1000BASE-T - lidhja e kamerës EOS.

Terminal i telekomandimit:
Telekomandë 2,5 mm, tipi N3 - lidhja e kamerës EOS

Çelësi

Çelësi ndezje/fikje (me funksion kyçjeje funksionimi)

Konsumi i energjisë

Afro 12 W (maksimumi 25,5 W) - me funksion PoE

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: -15 deri 40°C
Lagështia: nuk tejkalon 90% RH (pa kondensim)

Dimensionet (Gj x Th x L)

Afro 142×38×114 mm (5,6×1,5×4,5 in)

Pesha e trupit

Afro 335 g (11,8 oz)

Aksesorët opsionalë

Programi kompjuterik:
Camera Remote Application CR-A100 - Komandon disa kamera/sisteme me një kompjuter/aplikacion.
(Kërkon: Windows 10 64-bit (Intel Core i7 2,6 GHz dhe 8 GB RAM e lart), me "Google Chrome")

* Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak