Seria XEED WUXGA LCOS

Një gamë projektorësh me ndriçim dhe rezolucion të lartë dhe kasë superiore për instalime profesionale

XEED WUXGA Series

Projektorë të gjithanshëm me instalim me ndriçim të lartë

Për profesionistët që kërkojnë projektorët me instalim me cilësinë maksimale, gama Canon XEED WUXGA ofron një model lenteje me vendosje qendrore dhe shumë përdorime me rezolucionin WUXGA, lidhjet e HDBaseT si dhe mundësinë e zgjedhjes nga gjashtë lente.

XEED WUXGA Series

Dizajn kompakt

Sistemi optik AISYS i Canon dhe paneli LCOS me rezolucion të lartë siguron imazhe të qarta dhe të pastra.

Ndriçim i lartë

Provoni projektime të gjalla, dinamike dhe superiore nga një gamë projektorësh me nivel të lartë të lumenëve.

Lidhje me lehtësi

Wi-Fi i integruar si dhe HDMI, LAN, USB dhe DisplayPort për maksimumin e lehtësisë dhe mundësi të ndryshme.

projection of canon logo

Instalim i thjeshtë

Instaloni në një larmi ambientesh duke përfshirë instalimin në 360 gradë.

Përdorimi në qetësi

Shijoni projektime në qetësi falë përdorimit me nivel të ulët zhurme deri në 27 dB.

Planifikimi 24 orë në 7 ditë të javës

Caktojeni projektorin tuaj të punojë në orare specifike gjatë vitit me programimin me lehtësi.

projection of plant
large projection of roads

Lentet e projektorëve të Canon

Zbuloni se si lentet origjinale të projektorëve të Canon ofrojnë një qartësi, ndriçim dhe ngjyra të jashtëzakonshme

SHIKONI GAMËN

XEED WUX5800

Për instalimet që kërkojnë një riprodhim të qëndrueshëm dhe me cilësi të imazhit, projektori XEED WUX5800 ofron ndriçim, kontrast dhe qartësi të lartë me një konsum të ulët të energjisë dhe lehtësi në mirëmbajtje.

Specifikimet

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Një ndriçim i fuqishëm dhe një raport origjinal i lartë i kontrastit

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Video në Full HD e riprodhuar me detaje të përsosura

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

Porta HDMI

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT mbështet videon në HD, audion dhe kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

XEED WUXGA LCOS Series

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare e XEED

Shikoni specifikimet e plota

XEED WUXGA Series
* Garancia: Zbatohen kushtet e përgjithshme

LISTA E KONFIRMUARA "HDBASET": MODELI I LLAMBËS

Prodhuesi Emri i modelit Imazhi Audio LAN Serial
Crestron DM-TX-201C Po Po Po -
DM-TX-401C Po Po Po -
AMX DX-TX Po*1 Po Po -
Kramer TP-581T Po*2 Po Po Po
TP-582T Po*2 Po Po Po
Extron*3 XTP T USW 103 Po Po Po*4 Po*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Po*2 Po Po*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Po*2 Po Po -
CYP PU-507-KIT Po*2 Po Po Po
* Po: ka, Jo: nuk ka, -: Pa funksion në "Tx"
* 1: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet siç duhet
* 2: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet me rezolucionin e pritur
* 3: Nevojitet caktimi i "Extron XTP" në "On"
* 4: Vetëm cilësimi i energjisë "standBy" në "Normal" mund ta aktivizojë komunikimin në çastin e "PJ standBy"

XEED WUX6700

Për instalimet që kërkojnë një riprodhim të qëndrueshëm dhe me cilësi të imazhit, projektori XEED WUX6700 ofron ndriçim, kontrast dhe qartësi të lartë me një konsum të ulët të energjisë dhe lehtësi në mirëmbajtje.

Specifikimet

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Një ndriçim i fuqishëm dhe një raport origjinal i lartë i kontrastit

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Video në Full HD e riprodhuar me detaje të përsosura

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

Porta HDMI

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT mbështet videon në HD, audion dhe kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

XEED WUXGA LCOS Series

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare e XEED

Shikoni specifikimet e plota

XEED WUXGA Series
* Garancia: Zbatohen kushtet e përgjithshme

LISTA E KONFIRMUARA "HDBASET": MODELI I LLAMBËS

Prodhuesi Emri i modelit Imazhi Audio LAN Serial
Crestron DM-TX-201C Po Po Po -
DM-TX-401C Po Po Po -
AMX DX-TX Po*1 Po Po -
Kramer TP-581T Po*2 Po Po Po
TP-582T Po*2 Po Po Po
Extron*3 XTP T USW 103 Po Po Po*4 Po*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Po*2 Po Po*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Po*2 Po Po -
CYP PU-507-KIT Po*2 Po Po Po
* Po: ka, Jo: nuk ka, -: Pa funksion në "Tx"
* 1: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet siç duhet
* 2: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet me rezolucionin e pritur
* 3: Nevojitet caktimi i "Extron XTP" në "On"
* 4: Vetëm cilësimi i energjisë "standBy" në "Normal" mund ta aktivizojë komunikimin në çastin e "PJ standBy"

XEED WUX7500

Për instalimet që kërkojnë një riprodhim të qëndrueshëm dhe me cilësi të imazhit, projektori XEED WUX7500 ofron ndriçim, kontrast dhe qartësi të lartë me një konsum të ulët të energjisë dhe lehtësi në mirëmbajtje.

Specifikimet

XEED WUXGA LCOS Series

AISYS

Një ndriçim i fuqishëm dhe një raport origjinal i lartë i kontrastit

XEED WUXGA LCOS Series

Full HD

Video në Full HD e riprodhuar me detaje të përsosura

XEED WUXGA LCOS Series

HDMI

Porta HDMI

XEED WUXGA LCOS Series

HDBaseT

HDBaseT mbështet videon në HD, audion dhe kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Crestron Connected

Crestron Room View për kontrollin

XEED WUXGA LCOS Series

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

Aplikacioni i mjetit të shërbimit të Canon

XEED WUXGA LCOS Series

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare

Garancia e zgjeruar 3-vjeçare e XEED

Shikoni specifikimet e plota

XEED WUXGA Series
* Garancia: Zbatohen kushtet e përgjithshme

LISTA E KONFIRMUARA "HDBASET": MODELI I LLAMBËS

Prodhuesi Emri i modelit Imazhi Audio LAN Serial
Crestron DM-TX-201C Po Po Po -
DM-TX-401C Po Po Po -
AMX DX-TX Po*1 Po Po -
Kramer TP-581T Po*2 Po Po Po
TP-582T Po*2 Po Po Po
Extron*3 XTP T USW 103 Po Po Po*4 Po*4
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Po*2 Po Po*4 -
Atlona AT-HDTX-RSNET Po*2 Po Po -
CYP PU-507-KIT Po*2 Po Po Po
* Po: ka, Jo: nuk ka, -: Pa funksion në "Tx"
* 1: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet siç duhet
* 2: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet me rezolucionin e pritur
* 3: Nevojitet caktimi i "Extron XTP" në "On"
* 4: Vetëm cilësimi i energjisë "standBy" në "Normal" mund ta aktivizojë komunikimin në çastin e "PJ standBy"

Aplikacioni Canon Service Tool for PJ

Kontrolloni projektorët XEED me laser dhe llamba në largësi nga pajisjet IOS duke përdorur aplikacionin falas për projektorë nga Canon

MËSONI MË SHUMË KËTU

Lidhjet përkatëse

Aksesorët